Περιφέρεια Πελοποννήσου - Ο Βασίλης Σιδέρης επέλεξε Τατούλη

Ο Βασίλης Σιδέρης, αποδέχτηκε την πρόταση του σημερινού Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, κομματικού αντίπαλου του υποψήφιου της Νέας Δημοκρατίας, και ανέλαβε καθήκοντα Θεματικού Περιφερειάρχη (εις αντικατάσταση της παραιτηθείσης Ελένης Παναγιωτοπούλου), με πλήρη επίγνωση ότι αυτό συνεπάγεται την παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας και την διαγραφή του από το κόμμα λόγω ενεργού αντίθεσης με τις κατευθύνσεις και τις πολιτικές επιλογές του κόμματος.

 

 

Όσοι γνωρίζουν το παρασκήνιο, μιλάνε για οριστική απόφαση του Νεοδημοκράτη πολιτικού να απομακρυνθεί από την Κεντρική Πολιτική σκηνή. Στην απόφασή του συνέβαλαν οι συνεχείς εκλογικές αποτυχίες του στις Βουλευτικές εκλογές και η συμφωνία του ότι, σε περίπτωση επανεκλογής του, ο Τατούλης θα τον διορίσει Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας, ως διάδοχο του Τάσσου Χειβιδόπουλου.

 

 

Ανακοινώνοντας την απόφασή του, ο Βασίλης Σιδέρης, δεν αναφέρθηκε στους Νεοδημοκράτες αλλά στην “κοινωνία της Πελοποννήσου” και είπε:

 

 

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία της Πελοποννήσου, στο όραμα της παράταξής «Νέα Πελοπόννησος» και στην επιλογή του Περιφερειάρχη κ. Πέτρου Τατούλη στο πρόσωπό μου, αναλαμβάνω καθήκοντα Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη.

 

 

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου μπορεί και στηρίζεται στα δικά της πόδια, προχωρά και αναπτύσσεται με τις δικές της δυνάμεις, έχεις το δικό της σχέδιο δράσης που δίνει ελπίδα και προσδοκίες στους πολίτες της. Κοινός μας σκοπός και στόχος είναι η συνέχιση και η στήριξη του έργου της παράταξης, για μια ισχυρή Πελοπόννησο τώρα και στο μέλλον”.

 

 

Πηγή: peloponnisosnews.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ