Πέθανε γνωστός ηθοποιός του «Karate Kid»

Ο Ρόμπερτ Γκάρισον, που υποδύθηκε τον «Τόμι» στο «Karate Kid», πέθανε σε ηλικία 59 ετών.

Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 59 ετών, άφησε ο ηθοποιός Ρόμπερτ Γκάρισον. Όπως μετέδωσε το TMZ, επικαλούμενο δήλωση της αδελφής του, ο Γκάρισον πέθανε την Παρασκευή σε νοσοκομείο στη Δυτική Βιρτζίνια. Νοσηλευόταν εκεί για περισσότερο από έναν μήνα, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

 

Έγινε ευρύτερα γνωστός με τη συμμετοχή του στο «Karate Kid» (1984) -ταινία που σημείωσε τεράστια εισπρακτική επιτυχία στη δεκαετία του '80, ενώ εμφανίστηκε και στην πρώτη συνέχεια «The Karate Kid Part II» (1986). Παράλληλα, επέστρεψε και στην πρόσφατη τηλεοπτική σειρά «Cobra Kai» (2019), η οποία παρουσιάζει την ιστορία των δύο βασικών πρωταγωνιστών, του «Ντάνιελ» (Ραλφ Μάτσιο) και του «Τζόνι» (Γουίλιαμ Ζάμπκα), οι οποίοι είναι πλέον μεσήλικες. Αυτήν την περίοδο πραγματοποιούνται τα γυρίσματα για τον τρίτο κύκλο.

 

 

Ο Ρόμπερτ Γκάρισον είχε ξεκινήσει την καριέρα σε πολύ νεαρή ηλικία, αρκετά χρόνια πριν παίξει τον «Τόμι» στο «Karate Kid». Κατά τη διάρκεια της πορείας του στον χώρο της υποκριτικής είχε αρκετές συμμετοχές και σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, όπως «MacGyver», «Columbo» και «Coach».

 

zougla.gr