Ποια είναι τα φαβορί στο Μουντιάλ του Κατάρ σύμφωνα με τις στοιχηματικές εταιρίες

Λίγες μέρες έμειναν μέχρι να ανοίξει η αυλαία του Παγκοσμίου Κυπέλλου που θα γίνει στο Κατάρ από 20 Νοεμβρίου μέχρι 18 Δεκεμβρίου και ήδη …έχουν πάρει «φωτιά» οι στοιχηματικές εταιρείες παγκοσμίως με τις προβλέψεις που εν μέρει εκπλήττουν και προσφέρουν μια καλή ευκαιρία για κέρδη!

 

Πολλοί είναι φυσικά οι παράγοντες που θα επηρεάσουν την εξέλιξη της διοργάνωσης και την πορεία των ομάδων, ωστόσο δεν μπορεί κανείς να μην παραδεχθεί ότι οι κλιματικές συνθήκες θα παίξουν ρόλο στην απόδοση των ομάδων και των ποδοσφαιριστών, μιας και για πρώτη φορά στην Ιστορία το Μουντιάλ διοργανώνεται στη Μέση Ανατολή και την Αραβική Χερσόνησο όπου οι θερμοκρασίες και οι συνθήκες κάθε άλλο παρά προσφέρονται για ποδόσφαιρο.

 

Αυτός είναι ο λόγος που διεξάγεται χειμώνα, αλλά ένας ακόμη παράγοντας που ενδέχεται να επηρεάσει είναι ότι οι ομάδες που θα μετέχουν έχουν παίκτες που ήδη έχουν ξεκινήσει στα πρωταθλήματά τους και είναι άγνωστο αν θα είναι σε πλήρη φόρμα, μιας και πολλά πρωταθλήματα άργησαν να ξεκινήσουν ή κάποια διακόπτουν τον χειμώνα.

 

Η μεγάλη απούσα, θα είναι η Πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ιταλία (απέτυχε να προκριθεί σε δεύτερο διαδοχικό Παγκόσμιο Κύπελλο), ενώ αποκλείστηκε από το τουρνουά και η προηγούμενη διοργανώτρια, Ρωσία. Από εκεί και πέρα, απούσα θα είναι και η Χιλή (νικήτρια του Κόπα Αμέρικα του 2015 και 2016).

 

Το ενδιαφέρον για το στοίχημα στο Μουντιάλ είναι τεράστιο όσον αφορά την ομάδα που θα φτάσει στην κορυφή του κόσμου. Θα μπορέσει η Βραζιλία να το κατακτήσει για 6η φορά στην ιστορία της στο τρόπαιο ή μήπως η Γερμανία (που μετράει 4 τρόπαια), θα ισοφαρίσει τη «Σελεσάο»; Πάντως τα «Πάντσερ» χαρακτηρίζονται ως ένα από τα αουτσάιντερ της διοργάνωσης. Ως εκ τούτου, είναι μια καλή ευκαιρία για ποντάρισμα πάνω της, με καλές αποδόσεις, μιας και οι Γερμανοί ακόμη και στις περιόδους που διέρχονται κρίση, πάντα καταφέρνουν να διακρίνονται σε Μουντιάλ.

 

Επίσης αρκετά ψηλά στοιχηματικά είναι η Αργεντινή, αλλά όχι τόσο όσο φανερώνει η εξαιρετική φόρμα που διανύει, μιας και κατέκτησε το Κόπα Αμέρικα, διαθέτει μια αρκετά ισορροπημένη και δυνατή σε όλες τις γραμμές ομάδα, ενώ το ότι θα είναι το τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο του Λιονέλ Μέσι που είναι σε αρκετά ώριμη ηλικία, ίσως λειτουργήσει θετικά στην εθνική ομάδα της Αργεντινής, για να κατακτήσει το μοναδικό τρόπαιο που λείπει από την συλλογή του μεγάλου άσου της Παρί Σεν Ζερμέν.

 

Η Γαλλία που είναι δεύτερη στις αποδόσεις, αν και είναι η κάτοχος του τίτλου, θα είναι μάλλον απίθανο να επαναλάβει τον άθλο του 2018, καθώς πέρσι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα έδειξε ότι δεν είναι στην ίδια κατάσταση, παρόλο που έχει στη διαθεσή της το μεγάλο αστέρι, Κιλιάν Μπαπέ.

 

Στην κορυφή είναι όπως πάντα σχεδόν η Βραζιλία, ίσως όχι άδικα, μιας και διαθέτει ένα πολύ «πλούσιο» και γεμάτο ρόστερ που υπόσχεται πολλές συγκινήσεις!

 

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022

1. Βραζιλία 6.00
2. Γαλλία 6.00
3. Αγγλία 8.50
4. Αργεντινή 8.50
5. Ισπανία 10.00
6. Γερμανία 11.00
7. Ολλανδία 15.00
8. Πορτογαλία 16.00
9. Βέλγιο 17.00

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ