Ποια γραμμή είναι μεγαλύτερη; Η απάντηση δείχνει πολλά για το χαρακτήρα σου

Ο γρίφος που ελάχιστοι απαντούν σωστά.

 

 

Οι γρίφοι και οφθαλμαπάτες πάντα προσέλκυαν την προσοχή των ανθρώπων.

 

 

Για να λύσουμε τους πιο συνηθισμένους γρίφους, πρέπει -μερικές φορές- να απευθυνθούμε στη φαντασία και όχι στη λογική, γι' αυτό και είναι μια καλή άσκηση για το μυαλό των ανθρώπων όλων των ηλικιών.

 

 

Στη φωτογραφία που βλέπετε, μία από τις τρεις γραμμές είναι μεγαλύτερη. Καταλάβατε ποια είναι;

 

 

 

 

 

 

 

 

Η λύση του τεστ:

 

Στο σχήμα, μπορεί να φαίνεται οτι η μακρύτερη γραμμή είναι η ευθεία C, αλλά στην πραγματικότητα η μακρύτερη γραμμή είναι η Α. Η πιο κοντή γραμμή είναι η Β. Γιατί η γραμμή Α είναι η σωστή απάντηση; Το γεγονός ότι έχει τα περισσότερα μέτρα φαίνεται ήδη στο προσκήνιο. Συνδέει δύο ομάδες κτιρίων και είναι τόσο μακριά στην αρχή όσο και στο τέλος. Φαίνεται να είναι η μικρότερη, αλλά αυτό είναι απλώς μια ψευδαίσθηση.

 

 

Αν επιλέξατε την γραμμή Α, αυτό σημαίνει ότι έχετε μια καλά αναπτυγμένη νοητική ικανότητα και έχετε μια καλή αίσθηση του χώρου.

 

 

Αν επιλέξατε τη γραμμή Β: Είστε το πρόσωπο που οδηγείται κυρίως από τη διαίσθηση. Έχετε καλά ανεπτυγμένες ικανότητες, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις, αποτυγχάνουν. Για να αποφασίσετε κάτι, δεν αναλύετε το πρόβλημα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Παίρνετε τις αποφάσεις αρκετά γρήγορα και συνήθως είναι σωστές.

 

 

 

Αν επιλέξατε τη γραμμή C: Είστε πολύ βιαστικοί στις αποφάσεις σας. Αντί να τις σκεφτείτε, αποφασίζετε αμέσως. Εάν στοιχηματίζετε κάτι και αυτό βγαίνει είναι απλώς θέμα τύχης. Θυμηθείτε ότι οι φαινομενικά ευκολότερες λύσεις δεν είναι καθόλου ωφέλιμο.