Πόσο κοστίζουν τα κλεμμένα ζαντολάστιχα και φρένα της Huracan στη Γλυφάδα;

Ο ιδιοκτήτης βρήκε την κόκκινη Huracan Spyder πάνω σε τούβλα με τα κυριολεκτικά πολύτιμα κομμάτια της να έχουν κάνει φτερά.

 

Ένα απίστευτο περιστατικό περιστατικό καταγράφηκε στην Γλυφάδα, όταν κλέφτες άρπαξαν από μία κόκκινη Lamborghini Huracan Spyder τους τροχούς αλλά και τα δισκόφρενα ακόμα και τις δαγκάνες.

 

Ο Λιβανέζος ιδιοκτήτης του supercar βρέθηκε το πρωί έκπληκτος μπροστά στο θέαμα της Lamborghini του να βρίσκεται στηριγμένη πάνω σε τούβλα και να λείπουν τα ιδιαίτερα ακριβά εξαρτήματά της.

 
 

Σύμφωνα με εκτιμήσεις η ζημιά αγγίζει και τα 40.000 ευρώ, με τον ιδιοκτήτη να δηλώνει έκπληκτος για το θράσος των κλεφτών, λέγοντας ότι “αυτό που έγινε στο αυτοκίνητό μου δεν συμβαίνει ούτε στο Ιράκ”.

Ο ιδιοκτήτης της Huracan είναι ο Λιβανέζος Adnan Yassine, ο οποίος κατέχει μεταξύ άλλων το κανάλι Arabica TV στη Μέση Ανατολή και είναι και πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας Βourj FC στον Λίβανο.

 

Ο επιχειρηματίας βρίσκεται εδώ και μερικούς μήνες στην χώρα μας αναζητώντας επενδυτικές δυνατότητες κυρίως στον χώρο των ακινήτων στα Νότια Προάστια.

Η κόκκινη Lamborghini ήταν παρκαρισμένη έξω από το σπίτι του, και η κλοπή έγινε χωρίς να αντιληφθεί απολύτως τίποτα. Όσο για την ζημιά, όπως λέει ο ίδιος, η ασφάλεια του καλύπτει το 1/3 του ποσού των περίπου 40.000 ευρώ.

 
 

Ο επιχειρηματίας από τον Λίβανο επισημαίνει ότι η Γλυφάδα έχει γίνει μία περιοχή με αυξημένη εγκληματικότητα, κάτι που φαίνεται πολύ έντονα τελευταία με τις τακτικές κλοπές σε σπίτια ποδοσφαιριστών, τραγουδιστών και διάφορων επωνύμων.