Πτώματα γυναικών σε καταψύκτη στο Λονδίνο - Φόβοι πως η μία νεκρή είναι μια μητέρα από την Κύπρο

Σε εξέλιξη είναι έρευνα για δολοφονίες στο Λονδίνο καθώς βρέθηκαν δύο πτώματα γυναικών μέσα σε καταψύκτη, σε ένα διαμέρισμα στα ανατολικά της πόλης.

 

Οι αξιωματικοί βρήκαν τις σορούς όταν τους κάλεσαν στο Vandome Close στο Κάνινγκ Τάουν και έχουν εκφραστεί φόβοι ότι η μία από τις δύο γυναίκες ίσως είναι η Μαίρη Τζέιν Μουσταφά, μητέρα δύο παιδιών με καταγωγή από την Λευκωσία στην Κύπρο, η οποία αγνοείται εδώ και περίπου ένα χρόνο.

 

Όμως επισήμως οι γυναίκες δεν έχουν ταυτοποιηθεί και οι νεκροψίες δεν έχουν ακόμη πραγματοποιηθεί.

Δύο άνδρες, ηλικίας 50 και 34 ετών, συνελήφθησαν ως ύποπτοι και παραμένουν υπό κράτηση στους αστυνομικούς σταθμούς του Λονδίνου. Περισσότερα στοιχεία για την εμπλοκή τους δεν έχουν γίνει γνωστά.

 

Η Μητροπολιτική Αστυνομία δήλωσε ότι προσπαθεί να ταυτοποιήσει τα θύματα και να έρθει σε επαφή με τους συγγενείς τους.

 

Η οικογένεια της 37χρονης τουρκοκύπριας Μουσταφά που λείπει από τον Μάιο του 2018, βρίσκεται στο σημείο και αγωνιά καθώς υπάρχουν υποψίες πως η μία σορός είναι δική της, γράφει το ΒΒC. Δηλώνουν πως ελπίζουν να μην βρεθούν αντιμέτωποι με μια τόσο δυσάρεστη εξέλιξη.

 

Σύμφωνα και με δημοσίευμα της Sun, ένα από τα πτώματα πιστεύεται ότι είναι η 38χρονη μητέρα δύο παιδιών, με καταγωγή από την Λευκωσία. Η Μουσταφά εξαφανίστηκε μυστηριωδώς τον περασμένο Μάιο, αφού πήγε στα καταστήματα μόνο με το τηλέφωνό της και 3 λίρες στην τσέπη της.

 

Τα δύο θύματα που βρέθηκαν στον καταψύκτη δεν θεωρείται ωστόσο ότι σχετίζονται.

 

Ένας άνδρας, γνωστός ως Ali λέγεται ότι ήταν φίλος της Μουσταφά και φέρεται να έχει εξαφανιστεί εδώ και δύο μέρες, αν και είναι ο ιδιοκτήτης του ακινήτου με τα μακάβρια ευρήματα.

 

Περισσότερα για την υπόθεση που απασχολεί όλο τον βρετανικό Τύπο αναμένεται να γίνουν γνωστά τις επόμενες ώρες.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ