Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Η συγκινητική τελευταία συνάντηση στο σπίτι του με την Μπέσσυ Αργυράκη

Στον ύπνο του «έσβησε» σε ηλικία 73 ετών ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο με τον θάνατό του να προκαλεί θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.

 

Ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς αντιμετώπισε με γενναιότητα τη μάχη αυτή καθώς από την πρώτη στιγμή, σύμφωνα με την Espresso, ζήτησε από τους γιατρούς και την οικογένειά του να γνωρίζει τα πάντα για την εξέλιξη της πορεία της υγείας του.

 

Μοναδική «παρασπονδία» στο αίτημά του αυτό η απόφαση της οικογένειάς του, ύστερα από συμβουλές των γιατρών του, να μην διαβάζει τα δημοσιεύματα για τη μάχη που έδινε την ίδια περίοδο ο Δάκης, ο οποίος, επίσης, έφυγε από τη ζωή πριν από μερικούς μήνες μετά από μάχη με τον καρκίνο.

 

Δυστυχώς η επιδείνωση της υγείας του Ρόμπερτ Ουίλιαμς τους τελευταίους μήνες ήταν σημαντική με αποτέλεσμα τις τελευταίες εβδομάδες να μην μπορεί να σηκωθεί από το κρεβάτι.

 

Ο ίδιος, ωστόσο, και η οικογένειά του είχαν αποφασίσει να μην περάσει μεγάλο διάστημα στα νοσοκομεία και γι’ αυτό το σπίτι του είχε μετατραπεί σε κλινική για να αισθάνεται ασφάλεια στον χώρο που έζησε με την οικογένειά του.

 

 

 

Μια από τις τελευταίες επισκέψεις που δέχθηκε ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς ήταν αυτή στα μέσα του καλοκαιριού από την Μπέσσυ Αργυράκηαυτή ήταν εξάλλου που έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου του – και τον σύζυγό της.

 

Όπως αναφέρει η Espresso η συνάντηση ήταν άκρως συγκινητική με την Μπέσσυ Αργυράκη να αγκαλιάζει τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς συγκρατώντας με δυσκολία τα δάκρυά της.

 

Η αντίστροφη μέτρηση για τον Ρόμπερτ Ουίλιαμς ξεκίνησε τις ημέρες του Δεκαπενταύγουστου όταν και έγινε γνωστό ότι η κατάσταση της υγείας του είχε επιδεινωθεί σε μεγάλο βαθμό με τον ίδιο, πάντως, να δίνει με αξιοπρέπεια τη μάχη μέχρι την τελευταία στιγμή.

 

Ο γάμος και τα τρία παιδιά

 

«Το ταμείο είναι 3 υπέροχα παιδιά και μια υπέροχη σύζυγος. Είμαι ακόμα ερωτευμένος με τη γυναίκα μου» είχε πει σε κάποια συνέντευξή του παλιότερα ο Ρόμπερτ Ουίλιαμς, καθιστώντας σαφές πως για εκείνον προτεραιότητα είχε η οικογένειά του και μόνο αυτή.

 

Μάλιστα, είχε παραδεχτεί δημόσια, ότι μόλις αποφάσισε να δημιουργήσει οικογένεια, έκοψε... μαχαίρι τη νύχτα, θέλοντας να αφοσιωθεί στον ρόλο του ως σύζυγος και πατέρας.

 

«Στα 34 μου αισθάνθηκα αρκετά ώριμος, ώστε να κάνω το όνειρο της ζωής μου πραγματικότητα, που ήταν να κάνω παιδιά. Είχα ένα προηγούμενο γάμο στα 27 μου, ο οποίος ήταν μάλλον επιπόλαιος, δεν ήμουν έτοιμος τότε. Στα 35 μου, που παντρεύτηκα, ήξερα ακριβώς τι θέλω, κι αυτό ήταν η οικογένεια και τα παιδιά. Τα απέκτησα, κι ευχαριστώ τη σύζυγο μου για το μεγάλο δώρο που μου έκανε» είχε αναφέρει.

 

Στην ερώτηση πώς είχε καταφέρει να ισορροπήσει τη δουλειά με την προσωπική ζωή, είχε απαντήσει: «Όταν απέκτησα το πρώτο μου παιδί, τον Αλέξανδρο, στο χρόνο μέσα, σταμάτησα να δουλεύω νύχτα, έκανα ένα στούντιο ηχογράφησης, από τα μεγαλύτερα που υπήρξαν στην Ελλάδα, και ασχολήθηκα με πρωινή δουλειά, παρότι πολλές φορές μου έτρωγε μέρες ολόκληρες το να βρίσκομαι μέσα στο στούντιο, γιατί έγραφα για κάτι σίριαλ, διαφημιστικά...Ήθελα συνειδητά να γίνω πατέρας, οπότε αφιερώθηκα στα παιδιά και στην πρωινή δουλειά, η νύχτα κόπηκε «μαχαίρι».