Σκάει βόμβα στον ΑΟΛ - Μπαίνουν δύο επενδυτές έκπληξη!

Δύο νέοι μεγάλοι επενδυτές είναι πολύ κοντά στο να πουν το "ναι" στη διοίκηση του ΑΟΛ και να ενισχύσουν οικονομικά την ομάδα των Οράνιε...

 

Πρόκειται στην ουσία, για μία εκ των πολλών εκπλήξεων από τις πολλές που περιμένουν τους φίλους της ομάδας του ΑΟΛ και είχε προαναγγείλει μέσω συνέντευξης που είχε δώσει στο loutraki365.gr και το δημοσιογράφο Γιάννη Ηλιάδη, ο Αντιπρόεδρος των Οράνιε, Γιώργος Οικονόμου. Θυμηθείτε εδώ τη συνέντευξη.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του loutraki365.gr, οι δύο επιχειρηματίες, αν τελικά καταστούν γόνιμες οι συζητήσεις που γίνονται αυτή την περίοδο με τη Διοίκηση του ΑΟΛ, θα ασχοληθούν για πρώτη φορά με το χώρο του ποδοσφαίρου και έχουν αρκετά μεγάλη οικονομική επιφάνεια. Μάλιστα, ο ένας εξ αυτών, επιχειρεί στο Δήμο Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων, ενώ ο δεύτερος στην Κόρινθο.

 

Το σίγουρο είναι ότι μέχρι την 25η του Ιούνη ημερομηνία που θα γίνει το Δ.Σ. του ΑΟΛ,, όλα παραμένουν ρευστά.

 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι μέχρι τα τέλη Ιουλίου, ο ΑΟΛ θα γνωρίζει και την αγωνιστική κατηγορία που θα λάβει μέρος, αφού λόγω των αλλαγών που επίκεινται στο Ελληνικό ποδόσφαιρο γενικά, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραμείνει στην Γ' Εθνική Κατηγορία, παρά το γεγονός ότι την προηγούμενη σεζόν αγωνιστικά υποβιβάστηκε.