Σοκαριστικό βίντεο: Η στιγμή που παίκτης του μπέιζμπολ σαπίζει στο ξύλο την κοπέλα του

Σοκάρει το βίντεο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας και δείχνει τον παίκτη του μπέιζμπολ Danry Vasquez να ξυλοφορτώνει την κοπέλα του στις σκάλες σταδίου στο Τέξας. 

 

 

Τη χτυπάει με μανία στο πρόσωπο, της τραβάει τα μαλλιά , τη σέρνει στις σκάλες και τη ρίχνει στο έδαφος. Ο Danry φοράει τη στολή του μπέιζμπολ και το περιστατικό πρέπει να συνέβη πριν ή μετά τον αγώνα.

 

Ο ξυλοδαρμός συνέβη το 2016 με την αστυνομία να συλαμβάνει δύο μέρες μετά τον αθλητή, στον οποίο επεβλήθη πρόστιμο. Η κοπέλα τον συγχώρεσε και πόζαρε μαζί του σε φωτογραφία δύο μήνες μετά, ωστόσο δεν έκανε το ίδιο και η σημερινή του ομάδα.

 

Μετά τη διαρροή του βίντεο η ομάδα του Vasquez, οι Lancaster Barnstormers, τον απέλυσε.

«Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα από το Corpus Christi στο Τέξας απεικονίζει ένα επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας με πρωταγωνιστή τον Vasquez. Έχοντας ενημερωθεί για τη φύση του συμβάντος, οι Barnstormers αποφάσισαν να λύσουν το συμβόλαιο με τον 24χρονο αθλητή.

 

Δεν υπάρχει επιλογή από το να διακοπεί η συνεργασία μας. Ούτε εγώ ούτε ο σύλλογος των Barnstormers στο σύνολό του μπορεί να εγκρίνει ή να συνδεθεί με αυτή τη συμπεριφορά», τόνισε σε ανακοίνωσή του ο μάνατζερ Ross Peeples.

 

Πηγή:The Caller.gr