Στ. Κασσελάκης: Όσο και να «μπαζώνει» έρευνες ο Μητσοτάκης στο τέλος θα αποδοθεί δικαιοσύνη

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, «σήκωσε το γάντι» απέναντι στον επικοινωνιακό μηχανισμό της ΝΔ που μιλά για εργαλειοποίηση της τραγωδίας των Τεμπών και με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έθεσε το πολιτικό ζήτημα της λογοδοσίας ως προϋπόθεση για την απονομή δικαιοσύνης

 

 

Μόλις μια ημέρα μετά τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το έγκλημα στα Τέμπη, που άφησε πίσω του 57 νεκρούς και πολλά ερωτήματα αναπάντητα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στάθηκε προκλητικός απέναντι στην κοινωνία με την τοποθέτησή του, επιμένοντας να μιλάει για «κομματική εργαλειοποίηση». «Στα Τέμπη συγκρούστηκαν ανθρώπινα λάθη με χρονιές παθογένειες της ελληνικής δημόσιας διοίκησης» είπε με απόλυτο κυνισμό εμμένοντας στην αρχική του δήλωση την ημέρα της τραγωδίας.

 

Ο Στ. Κασσελάκης του υπενθύμισε ότι τόσο στην υπόθεση του Preadator και των παρακολουθήσεων του μισού πολιτικού συστήματος, όσο και στην υπόθεση των Τεμπών, εκμεταλλευόμενος την κοινοβουλευτική πλειοψηία έκλεισε άρον - άρον την κοινοβουλευτική διερεύνηση τους, υπονομεύοντας με αυτόν τον τρόπο την αξιοπιστία του πολιτικού συστήματος.

 

Γράφει συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Ο πρωθυπουργός που με προσωπική του ευθύνη μπλοκάρει την έρευνα της Δικαιοσύνης για το predator, που αμαυρώνει την πατρίδα μας στο εξωτερικό με τους χειρισμούς του στο κράτος Δικαίου, που τα στελέχη του απαξίωσαν τον ρόλο της εξεταστικής επιτροπής για το έγκλημα στα Τέμπη, που ένας από τους πιο στενούς του υπουργούς έδωσε την εντολή για το «μπάζωμα» στα Τέμπη, χθες μίλησε για εργαλειοποίηση».

 

Για να δεσμευθεί στην ανάληψη πολιτικών πρωτοβουλιών πως τίποτα δε θα μείνει ατιμωρητο: «Δεσμεύομαι πως όσο και να «μπαζώνει» τις έρευνες η κυβέρνηση Μητσοτάκη, όσο και να καμουφλάρεται επικοινωνιακά, στο τέλος θα αποδοθεί δικαιοσύνη».

 

Η ανάρτηση του Στ. Κασσελάκη: «Ο πρωθυπουργός που με προσωπική του ευθύνη μπλοκάρει την έρευνα της Δικαιοσύνης για το predator, που αμαυρώνει την πατρίδα μας στο εξωτερικό με τους χειρισμούς του στο κράτος Δικαίου, που τα στελέχη του απαξίωσαν τον ρόλο της εξεταστικής επιτροπής για το έγκλημα στα Τέμπη, που ένας από τους πιο στενούς του υπουργούς έδωσε την εντολή για το «μπάζωμα» στα Τέμπη, χθες μίλησε για εργαλειοποίηση.

 

Δεσμεύομαι πως όσο και να «μπαζώνει» τις έρευνες η κυβέρνηση Μητσοτάκη, όσο και να καμουφλάρεται επικοινωνιακά, στο τέλος θα αποδοθεί δικαιοσύνη».

 

Stefanos Kasselakis - Στέφανος Κασσελάκης

@skasselakis

Follow

Ο πρωθυπουργός που με προσωπική του ευθύνη μπλοκάρει την έρευνα της Δικαιοσύνης για το predator, που αμαυρώνει την πατρίδα μας στο εξωτερικό με τους χειρισμούς του στο κράτος Δικαίου, που τα στελέχη του απαξίωσαν τον ρόλο της εξεταστικής επιτροπής για το έγκλημα στα Τέμπη, που… Show more

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ