Στο Νοσοκομείο Κορίνθου ο διαιτητής του ντέρμπι ΠΑΣ Κόρινθος – Κόρινθος ΄06

Μετά από διακοπή περίπου ενός μήνα, ξεκίνησε, το Σάββατο 14 Απριλίου 2018 και ώρα 16:30, το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας Κορινθίας, με την διεξαγωγή της 25ης αγωνιστικής.

 

Το μεγάλο ντέρμπι κορυφής, στο γήπεδο του Συνοικισμού που θα έβγαζε τον πρωταθλητή, μεταξύ του ΠΑΣ Κόρινθος και της  Κορίνθου 2006 δεν έληξε ποτέ. Ο αγώνας που έγινε παρουσία 1.000 φιλάθλων διεκόπη στο 93’, ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο με τέρματα 1 – 1 (14’  Βαζέχα – 43΄ Τζανέτος). Την στιγμή της διακοπής ο Χρυσαφίδης της ΄06 βρέθηκε τετ α τετ για γκολ και ο διαιτητής Καλαράς τον ανέκοψε σφυρίζοντας επιθετικό φάουλ.

 

Οι παίκτες του Δημήτρη Μπινιάρη αντέδρασαν και αποβλήθηκαν οι Δημητριάδης και Χατζησοφρωνίου, ενώ ο διαιτητής Καλαράς έφυγε για τα αποδυτήρια όπου διέκοψε οριστικά τον αγώνα σε βάρος των φιλοξενουμένων με τα όσα κατέγραψε στο Φύλο Αγώνα...

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Διαιτητής του Κορινθιακού Ντέρμπι ΠΑΣ Κόρινθος – Κόρινθος ΄06 Λευτέρης Καλαράς αποχώρησε από το νοσοκομείο Κορίνθου με κάταγμα στο χέρι.

 

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνος ο Διαιτητής την ώρα που διέκοψε τον αγώνα και ένα λεπτό πριν την λήξη του δέχθηκε χτυπήματα από τους ποδοσφαιριστές των φιλοξενουμένων με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συνεχίσει τον αγώνα και να διακοπεί οριστικά.

 

Αφού συνέταξε το φύλλο αγώνα πήγε μόνος του στο Νοσοκομείο, ενώ δεν δέχθηκε να μεταφερθεί με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που πήγε στο γήπεδο μετά από κλήση των διοικούντων της Κορίνθου ΄06.

 

πηγή- korinthosnews.gr