Survivor: Σε εφαρμογή το σχέδιο του «Professor» κατά των διασήμων

Μετά το πολυσυζητημένο σχέδιο του Σπύρου κατά της Ασημίνας και της Σοφιάννας, τίθεται σε εφαρμογή το δεύτερο μέρος που αφορά τον Σοϊλέδη, ο οποίος έχει ανεβάσει την ομάδα των Διασήμων και τους έχει οδηγήσει σε ένα σερί νικών. 

 

Στόχος του Σπύρου είναι να θεοποιεί τα προτερήματα του Άρη Σοϊλέδη στα αγωνίσματα με στόχο να αντιδράσουν οι υπόλοιποι παίκτες των Διασήμων και σιγά σιγά να νιώθουν μειονεκτικά.

 

«Να αρχίσουμε να τους λέμε πως τους έχεις απογειώσει όλους και πόσο φοβερός είσαι κι ευτυχώς που ήρθες εσύ γιατί οι άλλοι ήταν άχρηστοι κι ανέστησες την ομάδα. Τους ξεσκίζαμε και δεν είχε φάει ποτέ αυτή η ομάδα.», ανέφερε ο Σπύρος στους συμπαίκτες του. 

 

Στο χθεσινό αγώνισμα Επάθλου ο φαρμακοποιός έθεσε αμέσως το σχέδιό του σε εφαρμογή και όπως φάνηκε είχε επιτυχία καθώς η Βρισηίδα Ανδριώτου πήρε τον λόγο και ενοχλημένη του απάντησε «προσωπικά ήμουν καλή παίκτρια και πριν, κι όχι επειδή με ανέστησε ο Άρης».

 

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του αγώνα και συγκεκριμένα όταν ο Άρης Σοϊλέδης αγωνιζόταν κόντρα στον Σάββα Κάλφα, οι Μαχητές φώναζαν στον συμπαίκτη τους «δεν τον βλέπεις, τον έχεις, είσαι καλύτερος στον στόχο», κάτι που ενόχλησε τον ποδοσφαιριστή με αποτέλεσμα στη συνέχεια να πανηγυρίσει έντονα τη νίκη του. 

 

Αυτό το περιστατικό στάθηκε αφορμή για να στραφούν εναντίον του όλοι οι Μαχητές που τον κατηγόρησαν για αλαζονεία, ενώ ο Κατσαούνης -ο οπόιος από την πρώτη στιγμή έχει κόντρα μαζί του- δεν έχασε την ευκαιρία να χλευάσει τον τρόπο που πανηγύρισε.