Survivor Spoiler: Ποιος αποχωρεί απόψε;

Οι Μπλε, χωρισμένοι στα δύο, μπήκαν στον δεύτερο αγώνα ασυλίας του Survivor και με μια πονηρή κίνηση κατάφεραν να κλέψουν στον πόντο τη νίκη από τα χέρια της Κόκκινης ομάδας. Έτσι, στο συμβούλιο που ακολούθησε η ένταση ήταν πολύ μεγάλη και στις δύο ομάδες.

Μετά την πρώτη ψηφοφορία των Μπλε, από την οποία αναδείχθηκε υποψήφιος ο Νίκος Μπάρτζης, ακολούθησε η ψηφοφορία των Κόκκινων, με την  Μαριάνθη Κάσδαγλη να βγαίνει στον τάκο με εννέα ψήφους από τους συμπαίκτες της. Αμέσως μετά, η Άννα Μαρία Βέλλη «έδωσε» τον Γιώργο Ταβλαδάκη, ενώ ο Γιώργος Κόρομι τον Τριαντάφυλλο.

 

Ποιος αποχωρεί απόψε από το Survivor;

 

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή Ευτυχείτε, αυτός που θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής από τον Άγιο Δομίνικο στην Ελλάδα, είναι ο Γιώργος Ταβλαδάκης. Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας ήταν αυτός που δήλωσε πως: «Μου έστειλαν spoiler ότι φεύγει ο Ταβλαδάκης. Ο άνθρωπος που μου το έστειλε, μού έστειλε χθες και όλα τα δρώμενα χαρτί και καλαμάρι. Έπεσε μέσα 100%»!

 

Αναμένουμε το αποψινό επεισόδιο για να δούμε αν αυτό το spoiler της εκπομπής Ευτυχείτε για το Survivor, επιβεβαιωθεί ή όχι. Πάντως, το μόνο σίγουρο αυτή τη στιγμή, είναι πως και στις δύο αντίπαλες ομάδες η ένταση ανάμεσα στους παίκτες είναι πολύ μεγάλη, ενώ φαίνεται να έχουν δημιουργηθεί πολλές υποομάδες.