Συνελήφθη ο οδηγός που έβαλε σκύλο στην οροφή εν κινήσει αυτοκινήτου

Συνελήφθη νωρίτερα από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καρδίτσας ο ασυνείδητος οδηγός, που κυκλοφορούσε με το αυτοκίνητο του σε δρόμο της πόλης, έχοντας τον σκύλο του εκτεθειμένο στην οροφή χωρίς καμία προστασία, με το τετράποδο να καταβάλει προσπάθειες να κρατήσει την ισορροπία του.

 

 

Την είδηση έκανε γνωστή η διευθύντρια της Ακαδημίας ''Zero Stray Pawject'', Σταματίνα Σταματάκου, η οποία είχε αναρτήσει κι ένα βίντεο από το περιστατικό, που είχε ανέβει στο Tik Tok με τους νεαρούς που το βιντεοσκοπούσαν να ξεκαρδίζονται στα γέλια.

 

 

Τον οδηγό και ιδιοκτήτη του μεγαλόσωμου σκύλου πρόδωσε ο αριθμός της πινακίδας του αυτοκινήτου:

 

«Συνελήφθη ο οδηγός -είναι διαφορετικός από τον χρήστη των social media που δημοσίευσε το βίντεο- σε περιοχή της Καρδίτσας από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας κατηγορούμενος για παράβαση της νομοθεσίας περί ευζωίας ζώων συντροφιάς.

 

 

Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη του σκύλου, που εμφανιζόταν να βρίσκεται στην οροφή εν κινήσει οχήματος. Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

 

Όποιος νομίζει ότι θα κακοποιεί ανενόχλητος κάνει λάθος. Όποιος νομίζει ότι θα κάνει τζάμπα καφριλίκια επίσης. Όπως κι όποιος πίστεψε ότι έγινε μία φορά για τα μάτια του κόσμου.

 

 

Η σκληρή γραμμή συνεχίζεται λόγω της επιμονής και της αποφασιστικότητας του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Takis Theodorikakos, και είναι μόνο η αρχή», αναφέρεται ειδικότερα στη σχετική ανάρτηση στο Facebook. 

 

 

Το βίντεο είχε αναρτηθεί σε προσωπικό λογαριασμό στο διαδίκτυο με τους άνδρες της ασφάλειας να εντοπίζουν τον οδηγό από τον αριθμό της πινακίδας που φαινόταν ξεκάθαρα.

 

Η σκηνή έχει καταγραφεί από νεαρούς οι οποίοι, αντί να σταματήσουν τον οδηγό και να τον καταγγείλλουν ως όφειλαν, γελούν χωρίς σεβασμό στο κατοικίδιο που παραλίγο να καταλήξει στο δρόμο, με τον φόβο όχι μόνο μήπως τραυματιστεί αλλά και μήπως βρεθεί ακόμα και κάτω από τις ρόδες του οχήματος να είναι εμφανής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ