Τα χειρότερα πιάτα που δοκίμασε ο Γκόρντον Ράμσεϊ: Ανάμεσά τους και ένα ελληνικό! (βίντεο)

Στη δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή «Kitchen Nightmares», ο σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ έχει δει, δοκιμάσει και σχολιάσει με το γνώριμο καυστικό του τρόπο αμέτρητες αστοχίες σε εστιατορικά πιάτα. Δυστυχώς ανάμεσα στα χειρότερα που δοκίμασε υπάρχει και ένα ελληνικό.

 

 

Οι αντιδράσεις του σεφ -που όπως όλοι γνωρίζουμε, κάθε άλλο παρά ευγενικές μπορούν να θεωρηθούν (χάριν τηλεθέασης)- αλλά και τα σχόλια, προκαλούν μόνο αμηχανία σε σερβιτόρους, μάγειρες και εστιάτορες. Στην κορυφαία δεκάδα της εκπομπής με τα χειρότερα πιάτα που ο σεφ δοκίμασε, συμπεριλαμβάνεται και το ελληνικό «παραδοσιακό λουκάνικο»- όπως του συστήθηκε- που απ’ ότι φαίνεται δεν τον ενθουσίασε και τόσο…

 

Υπάρχουν και χειρότερα βέβαια δεδομένου ότι το συγκεκριμένο πιάτο βρίσκεται στη 10η θέση ενώ στις υπόλοιπες θέσεις φιγουράρουν πιάτα όπως σούσι πίτσα με σολομό, καβούρι, μαγιονέζα και τυρί, κεμπάπ, μπισκ αστακού κ.ά. Βέβαια σίγουρα αυτά δεν είναι ό,τι χειρότερο έχει δοκιμάσει αφού υπάρχει και κάτι χειρότερο που δοκίμασε πιο πρόσφατα στο «Late Late show» του Τζέιμς Κόρντεν.

 

 

Πηγή:olivemagazine.gr