Τα ζώδια που καταφέρνουν πάντα αυτό που θέλουν

Yπάρχουν άνθρωποι που χειραγωγούν τους άλλους εύκολα με τη συμπεριφορά τους και «παίζουν» με το μυαλό τους, χάρη στην πονηριά και την εξυπνάδα τους. Είναι δημιουργικοί και δραστήριοι, αλλά συχνά γίνονται και υπερόπτες, ενώ υποτιμούν τους άλλους. Θα καταφέρουν να σας πείσουν για ό,τι θέλουν και αν έχουν έναν στόχο θα αδιαφορήσουν πλήρως για τα συναισθήματά σας – ειδικά αν δεν ανήκετε στη σφαίρα των αγαπημένων τους.

 

Διαβάστε παρακάτω σε ποια ζώδια ανήκουν:

 

Δίδυμοι

 

Με κυβερνήτη τους τον Ερμή, οι Δίδυμοι, είναι «άσσοι» στην επικοινωνία και έχουν κοφτερό μυαλό. Μπορούν εύκολα να εμπλακούν σε οποιαδήποτε συζήτηση, η οποία θα έχει θετικό αποτέλεσμα για εκείνους, χάρη στις επικοινωνιακές τους ικανότητες και τον αιχμηρό τους λόγο. Δημιουργούν γύρω τους κλίμα ευφορίας και γίνονται εύκολα συμπαθητικοί. Το ίδιο εύκολα, όμως, μπορούν να σας πουν ψέματα για να καταφέρουν κάτι που επιθυμούν, ενώ είναι απίστευτα ικανοί στο να δικαιολογούν τη συμπεριφορά τους και να τη «βγάζουν λάδι».

 

Παρθένος

 

Αναλυτικοί, προσεκτικοί και με ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, όσοι ανήκουν στο Ζώδιο της Παρθένου προετοιμάζουν από πολύ νωρίς το έδαφος για να επιτύχουν αυτό που θέλουν. Είναι από τα πιο λαμπρά μυαλά του ζωδιακού, αλλά υποτιμούν τη νοημοσύνη των άλλων πράγμα που τους κάνει αρκετά αντιπαθητικούς. Όταν έχουν πάρει μια απόφαση και έχουν βάλει έναν σκοπό, μπορούν εύκολα να σας ξεγελάσουν με αναλύσεις επί αναλύσεων και προγραμματισμούς για να επιτύχουν.

 

Σκορπιός

 

Οι Σκορπιοί είναι ευχάριστοι άνθρωποι, οι οποίοι «το παίζουν» αθώοι για να επιτύχουν έναν στόχο τους. Αν θέλουν να σας πείσουν για κάτι θα προσπαθήσουν αρχικά με ήρεμο και προσεκτικό τρόπο, αν αυτό δεν γίνει, όμως, θα περάσουν στην τακτική του “blackmail” και θα χρησιμοποιήσουν τα προσωπικά σας μυστικά προς όφελός τους. Σκεφτείτε δύο φορές το τι θα μοιραστείτε μαζί τους.