Θανατηφόρο τροχαίο στην Κυρά Βρύση: Η εξέλιξη της υγείας των δυο τραυματιών

Τόσο από ανθρώπινο κυρίως, όσο και από δημοσιογραφικό σεβασμό, για την άμεση και έγκυρη ενημέρωση αναφορικά με τον θανάσιμο τραυματισμό του 20χρονου Άγγελου Καραχάλιου, ο οποίος κηδεύθηκε χθες στο νεκροταφείο Εξαμιλίων, το loutraki365, έριξε όλο το βάρος για την κάλυψη των εξελίξεων, του τραγικού τροχαίου που σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 13 Απριλίου 2018, στο αδικοχαμένο παιδί.

 

Ωστόσο, από το ίδιο τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε στη γέφυρα της Κυρά Βρύσης, τραυματίες ήταν και άλλοι δυο συνάνθρωποί μας: Ο 24χρονος οδηγός του ΙΧ επιβατηγού, μάρκας Skoda, αλλά και ο 67χρονος οδηγός του τρακτέρ.

 

Ο 24χρονος οδηγός του ΙΧ, από την πρώτη στιγμή διαπιστώθηκε ότι εξήλθε από τη σφοδρή τροχαία σύγκρουση ευτυχώς, ελαφρά τραυματίας, με μερικούς μόνο, μώλωπες. Έτσι, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, στο νοσοκομείο Κορίνθου, πήρε άμεσα εξιτήριο, ενώ στον περίβολο του Νοσοκομείου Κορίνθου οι σκηνές από τους συγγενείς του 20χρονου, ήταν κυριολεκτικά βγαλμένες από τραγωδία.

 

Για τον 67χρονο οδηγό του τρακτέρ όμως, τα πράγματα δεν ήταν τόσο απλά, όπως άλλωστε είχε επισημάνει εξ αρχής στο σχετικό ρεπορτάζ, το loutraki365.

 

Την ίδια ώρα που η περιοχή των Αγίων θεοδώρων είχε βυθιστεί σε βαθύ πένθος, για το χαμό του 20χρονου παλικαριού, ο 67χρονος είχε ήδη διακομισθεί στην Αθήνα για περαιτέρω εξετάσεις αλλά και προς αποφυγή έντασης, λόγω της τραγικής κατάληξης του 20χρονου, δεδομένου ότι η συναισθηματική φόρτιση των πρώτων στιγμών για συγγενείς και φίλους του αδικοχαμένου, περιόριζε την καθαρότητα των σκέψεων και τη σωφροσύνη των αντιδράσεων.

 

Πάντως, ευτυχώς και για τον 67χρονο, όλα πήγαν καλά και νοσηλεύεται εκτός κάθε κινδύνου.