Θλίψη για τον μικρό Νεκτάριο που έχασε τη ζωή του στα Τρίκαλα

Θλίψη έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η είδηση του θανάτου ενός μωρού 13 μηνών σε τροχαίο στα Τρίκαλα, στο χωριό Κοτρώνι του Δήμου Πύλης.

 

 

Το παιδί επέβαινε στο οικογενειακό αυτοκίνητο, το οποίο εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε χαράδρα την Κυριακή.

 

 

Η 45χρονη μητέρα του παιδιού έχει τραυματιστεί σοβαρά ενώ ελαφρότερα τραύματα φέρουν ο επίσης 45χρονος πατέρας και οι δύο ανήλικες αδελφές του, 10 και 13 ετών.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα trikalaola.gr, το ζευγάρι και οι δύο κόρες κατάφεραν να αναρριχηθούν και να βγουν από την χαράδρα μέχρι να έρθουν τα ασθενοφόρα να τους παραλάβουν.

 

 

Στο σημείο έτυχε να βρίσκονται δύο ιδιώτες γιατροί, που πλησίασαν τους τραυματίες και διαπίστωσαν τον θάνατο του μωρού. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Πύλης ενώ στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων.

Ο μικρός Νεκτάριος ήταν το μικρότερο παιδί του αστυνομικού Χ. Π. (υπηρετεί στο Α.Τ. Τρικάλων) και της στρατιωτικού Β. Τ.. Οι ίδιοι οι γονείς, καθώς και οι δυο μεγαλύτερες κόρες τους, 13 και 10 ετών, βγήκαν τραυματισμένοι.

 

 

Το τραγικό τροχαίο συγκλονίζει την τοπική κοινωνία.

Η νεκροψία-νεκροτομή στο άψυχο κορμάκι του μικρού Νεκτάριου αναμένεται σήμερα, οπότε θα γίνει γνωστός και ο χρόνος της κηδείας του.

 

.newsbeast.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ