tips για να αποφύγετε το φριζάρισμα των μαλλιών το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι μπορεί να είναι σέξι κι ανέμελο και να σε κάνεις να θέλεις τα μαλλιά να ταιριάζουν με την ατμόσφαιρα της εποχής, ωστόσο τα μειονεκτήματα που προκύπτουν είναι αρκετά. Για παράδειγμα οι βλαβερές επιπτώσεις του ήλιου, το ξεθώριασμα του χρώματος, η θαμπάδα, η ξηρότητα που προκαλείται από το αλάτι της θάλασσας και φυσικά το φριζάρισμα, που είναι αποτέλεσμα τόσο  της υγρασίας, όσο και της ζέστης. Η κατάσταση αυτή σίγουρα σε φοβίζει πως θα σαμποτάρει τις εμφανίσεις σου, ωστόσο υπάρχουν tips, τα οποία προτείνω να ακολουθήσεις για το αποφύγεις.

 

 

1 Conditioner

 

Αν έχετε χρόνο στη διάθεσή σας, λουστείτε με conditioner. Το συγκεκριμένο προϊόν περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα συστατικά και δεν τα φυσικά έλαια της τρίχας και έτσι δεν "πετάει"!

 

 

2 Βρέξτε-Χτενίστε

 

Βρέξτε τα μαλλιά σας και χτενίστε τα με την κλασσική τσατσάρα που έχει λίγα δόντια-την παλιά που χρησιμοποιεί και ο μπαμπάς σας. Με αυτό τον τρόπο θα ξεμπερδέψετε τα μαλλιά σας, χωρίς να σπάσετε την τρίχα και έτσι τα μαλλιά θα μείνουν στη θέση που πρέπει να είναι.

 

 

3 Κρέμα Σώματος

 

Όσο εντύπωση και αν σας κάνει, σήμερα μπορεί να σας σώσει, σας το λέω από προσωπική πείρα καθώς αυτό έκανα κι εγώ. Εφαρμόστε ελάχιστη κρέμα σώματος στα χέρια σας και απλώστε την στις άκρες και στις πιο ατίθαζες, φριζαρισμένες τούφες. Απόφυγετε σε κάθε περίπτωση ρίζες, για να μη λαδώσουν τα μαλλιά σας.

 

 

4 Dry Shampoo

 

Αν έχετε σπίτι σας το συγκεκριμένο προϊόν μην το σκέφτεστε, ακόμα και φρεσκολουσμένα να είναι τα μαλλιά σας, ψεκάστε τα. Θα βοηθήσει κατά του φριζαρίσματος. Αν έχετε χρόνο σταματήστε σε ένα κατάστημα ομορφιάς και αγοράστε ένα, το χρειαζόμαστε. 

 

 

5 Κότσος

 

Αν καμία από τις παραπάνω λύσεις δεν σας κάνουν, τότε επιλέξτε να κάνετε ένα messy updo. Στο συγκεκριμένο χτένισμα ελάχιστο φριζάρισμα ταιριάζει.

 

 

jenny.gr