Τρελό γλέντι στα social media με την επιστολή Ανδρουλάκη στον Μητσοτάκη: «Στείλε email bro»

 

«Εσύ απλά γράψτη κι ο Μητσοτάκης θα την διαβάσει από τον υπολογιστή σου μόνος του», έγραψε ένας από τους χρήστες του Twitter στο Νίκο Ανδρουλάκη

 

O Νίκος Ανδρουλάκης δείχνοντας για ακόμα μια φορά το μαχητικό πρόσωπο της αντιπολίτευσης σε συνέντευξή του στην ΕΡΤ διαμήνυσε ότι θα στείλει επιστολή στον Μητσοτάκη για να μειώσει το ΦΠΑ στα βασικά αγαθά.

 

Μάλιστα την συγκεκριμένη ιδέα του την έκανε και tweet για να δείξει πόσο κόντρα πάει στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

 

Μια άλλη πρόταση θα ήταν να πει στον Κυριάκο Μητσοτάκη να πάνε για ένα ποτό ή για ένα καφέ να το συζητήσουνε από το να του στέλνει γράμματα καλύτερα να τα πούνε και από κοντά.

 

InCollage 20240517 154849582

 

Μπορεί βέβαια ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ να φοβάται μήπως σε κάποια κατ’ ιδίαν συνάντηση ηχογραφηθεί, δεν θα ήταν και η πρώτη φορά, αλλά από ότι φαίνεται την πρώτη είτε την ξέχασε είτε θέλει να την ξεχάσει, για αυτό μάλλον δεν έχει αναφέρει τίποτα ξανά.

 

Πάντως οι χρήστες των social media είναι η αλήθεια πως έστησαν ένα μικρό πάρτι κάτω από την ανάρτηση του Νίκου Ανδρουλάκη, στην οποία εξέφραζε την πρόθεση του να στείλει επιστολή στον πρωθυπουργό.

 

Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια

ανδρ1

ανδρ 3

ανδ4

ανδρ5

ανδρ2

ανδρ6

Ειδήσεις σήμερα:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ