Βόμβα στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο! Ενδιαφέρον Κούγια και ομάδας επιχειρηματιών για τον ΠΑΣ Κόρινθο

Σοβαρό είναι το ενδεχόμενο να αλλάξει χέρια η ιστορική ομάδα του Π.Α.Σ. Κορίνθου, σύμφωνα με όσα αναφέρει Κορινθιακή ιστοσελίδα. Μάλιστα, ανάμεσα στα ονόματα που φέρονται σύμφωνα με το ρεπορτάζ να εμπλέκονται στο νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς, είναι και αυτό του Αλέξη Κούγια...

 

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρει το sfedona.gr, πληροφορίες θέλουν τον Γιάννη Βασιλόπουλο να έχει δώσει τα χέρια με τους νέους ιδιοκτήτες που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για την ομάδα.

 

Ανάμεσα στα ονόματα των νέων ιδιοκτητών, είναι ο γνωστός σε όλους έγκριτος Νομικός και ποδοσφαιρικός παράγοντας Αλέξης Κούγιας, ο οποίος αναμένεται να συνεργαστεί με Κορίνθιους επιχειρηματίες όπως ο Γιώργος Πιέτρης, ο Γιώργος Οικονόμου και ο Λευτέρης Φρίγκελης. 

 

Περισσότερα αναμένονται να ειπωθούν στην Γενική Συνέλευση του ΠΑΣ Κόρινθος που θα γίνει την Πέμπτη στις 19:00 στο Επιμελητήριο Κορινθίας, στην οποία οι νέοι ιδιοκτήτες της “ΜΠΑΡΤΣΑ” θα παρουσιάσουν τα νέο σχέδια τους για την ομάδα που μεταξύ άλλων είναι

 

  1. H άμεση ανακατασκευή του γηπέδου του Συνοικισμού
  2. H Επιστροφή της ομάδας στην Α΄ Εθνική κατηγορία

 

Σημειώνεται πάντως, ότι ο Αλέξης Κούγιας, ολοκλήρωσε πριν από λίγες ημέρες την πώληση της ΠΑΕ ΑΕΛ στον  Αχιλλέα Νταβέλη,που θα διαδεχθεί τον γνωστό δικηγόρο ύστερα από επτά χρόνια στην προεδρεία της Λάρισας. Ο νέος ιδιοκτήτης αγόρασε τις μετοχές από το «Ανίκητο Άλογο», την Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία (ΑΦΜ 800674623), ιδιοκτησίας Αλέξη Κούγια, που εκτός των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΛ είχε στην κατοχή της και το προπονητήριο των Δένδρων.