“Βόμβες” από τον Δ. Καμμένο: Η ημέρα είναι δύσκολη και επικίνδυνη! (video)

«Το άρθρο 6 λέει ότι απαγορεύεται να συναθροιστείς και να μαζευτούν ιδιώτες, οι οποίοι θα διαδηλώσουν κατά των Σκοπιανών στην Ελλάδα», είπε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Δημήτρης Καμμένος, και σε έντονο ύφος, χτυπώντας μάλιστα το χέρι του στο γραφείο της τηλεοπτικής πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΙ, εξέφρασε την διαφωνία του για τη συμφωνία Αθήνας – Σκοπιών.

 

«Θα έρθει κάποιος, που πιθανόν πιστέψει, ότι εγώ υποδαυλίζω τον σωβινισμό και δεν θα μου επιτρέπει να διαδηλώσω και να έχω άποψη στη χώρα μου. Να μου αλλάξουν την Ιστορία και να μου πουν ότι δεν θα βγεις στο δρόμο; Από πού και ως πού; Και τι σημαίνει το αποτρέπει; Θα βγουν τα ΜΑΤ να μας συλλάβουν στον δρόμο; Θα μου αλλάξει το βιβλίο και θα μου αποτρέψει το Κράτος, ποιo; Να βγω στο δρόμο να διαδηλώσω; Είμαστε σοβαροί; Θα μου πουν ο Παύλος Μελάς δεν τον έβγαλαν από τα βιβλία, “βγάλε” τους Μακεδονομάχους, “βγάλε” τους Κρήτες, “βγάλε” τους Θεσσαλούς, του Ευρυτάνες, τους Πελοποννησίους που έχυσαν αίμα εκεί επάνω; Λοιπόν, να έχουμε τον νου μας και συγγνώμη για την ένταση. Απαγόρευση διαδήλωσης είχαμε μόνο στη Χούντα και συναθροίσεων».

 

Στην ερώτηση αν πρέπει να ξανασυζητήσουν το θέμα στο κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο αντιπρόεδρος της Βουλής απάντησε: «Δεν έχουμε να μαζευτούμε, τίποτα. Ο καθένας θα λάβει τις αποφάσεις του. Εδώ παίζουμε με το μέλλον της πατρίδας όχι με την καρέκλα».

 

 

Πηγή: Real.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ