Απίστευτη προσφορά εργασίας! Αμοιβή 10.000 ευρώ και...2μηνες διακοπές! (video)

Έως τις 15 Οκτωβρίου οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων

 

 

 

Τον κατάλληλο υποψήφιο για να αναλάβει την καλύτερη δουλειά στον κόσμο, να κάνει δηλαδή το γύρο του κόσμου για 2 μήνες, σε επτά χώρες και 3 ηπείρους, κάνοντας σκι σε περισσότερους από 12 χιονοδρομικούς προορισμούς, αναζητεί ο μεγαλύτερος πάροχος διακοπών σκι της Β. Αμερικής, Ski.com, προσφέροντας μάλιστα ως αμοιβή 10.000 δολάρια.

 

Ο κατάλληλος υποψήφιος πρέπει να έχει μεγάλη διάθεση για ταξίδια σε μερικούς από τους πιο σαγηνευτικούς ορεινούς προορισμούς στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Ιταλία, την Ελβετία, την Αυστρία, τη Γαλλία και την Ιαπωνία, πρέπει να ξέρει σκι ή/ και snowboard και να λατρεύει την επαφή με ντόπιους ανθρώπους και την καταγραφή των εμπειριών του σε ψηφιακά μέσα.

 

Ο τυχερός που θα προσληφθεί θα έχει την ευκαιρία να αποκτήσει μοναδικές εμπειρίες σε resort παγκόσμιας κλάσης, θα προμηθευτεί δωρεάν εξοπλισμό σκι και θα καταγράφει τις δραστηριότητές του σε βίντεο.To ταξίδι θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2019 και περιλαμβάνει θέρετρα όπως το Whistler Blackcomb και Fernie στον Καναδά, Vail, Park City και Breckenridge στις ΗΠΑ, Verbier στην Ελβετία, Courchevel στη Γαλλία και Hakuba Valley στην Ιαπωνία.

 

Οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων για το διαγωνισμό έχουν ήδη ξεκινήσει και θα έχουν ολοκληρωθεί έως τις 15 Οκτωβρίου 2018.

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή, πρέπει να υποβάλετε αίτηση μέσω βίντεο, στο οποίο θα εξηγείτε μέσα σε ένα λεπτό τι σας καθιστά τον ιδανικό υποψήφιο για τη δουλειά, σύμφωνα με το "tornosnews."