Αποκλειστικό: Η Λουτρακιώτισσα που θα τραγουδήσει σήμερα στη Eurovision (video)

Η Γιάννα Τερζή προετοιμάζεται πυρετωδώς για τη συμμετοχή της στη φετινή Eurovision στη Λισαβόνα. Η αγαπημένη τραγουδίστρια αποκάλυψε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram και συγκεκριμένα μέσα από μία φωτογραφία στα Insta Stories τα τέσσερα ονόματα των τραγουδιστών που θα την πλαισιώνουν.

 

Ανάμεσα στους 4 τραγουδιστές, θα βρίσκεται και η Λουτρακιώτισα Ευγενία (Νία) Μπαλάφα, η οποία είναι μέλος και της Φιλαρμονικής Λουτρακίου.

 

Η Νία Μπαλάφα είναι ηθοποιός και τραγουδίστρια. Δείγμα της δουλειάς της, είναι οι παραστάσεις Evita (2017), TERATA The Musical (2017) και Jesus Christ Superstar (2018) ενώ έχει εμπειρία σε φωνητικά – τα λεγόμενα backing vocals. Σπούδασε Vocal Jazz Performance στο European University Cyprus και έχει συνεργαστεί με τον Γιώργο Θεοφάνους στο «Μουσικό Εργαστηράκι» ως Καθηγήτρια Μουσικής. Το 2016 συμμετείχε ως Δασκάλα Φωνητικής στο παιδικό talent show του SKAI TV «Junior Music Stars». Τέλος έχει συμμετάσχει στους δυο πρώτους κύκλους του X-Factor (2008,2009) φτάνοντας μέχρι τα Judge’s House και την τελική 8αδα της κατηγορίας της (κορίτσια 16-24 ετών).

 

 

Οι υπόλοιποι που πλαισιώνουν την εκπρόσωπο μας στην Eurovision είναι οι εξής:

 

  1. Γιάννης Λάφης
  2. Ευγενία (Νία) Μπαλάφα
  3. Ειρήνη Ψυχράμη
  4. Βικτώρια Χαλκίτη

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ