Ασταμάτητο ράλι ανόδου στη βενζίνη: «Πέταξε» στα 2,30 στο κέντρο της Αθήνας

Σε εξωφρενικά επίπεδα έχει φτάσει ξανά η τιμή της βενζίνης, με το ράλι ανόδου στην τιμή της να συνεχίζεται και μετά το καλοκαίρι.

 

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο Τιμών Υγρών Καυσίμων του υπουργείου Ανάπτυξης, η μέση πανελλαδική τιμή της αμόλυβδης στην Ελλάδα έχει φτάσει στα 2,006 ευρώ/λίτρο (στοιχεία 12/9).

 

Πάντως, σύμφωνα με τη Μαρία Ζάγκα, πρόεδρο της Ένωσης Βενζινοπωλών Ν. Αττικής, η τιμή «πέταξε» στο κέντρο της Αθήνας στα 2,30 ευρώ!

 

Όπως αναφέρει το δελτίο επισκόπησης τιμών υγρών καυσίμων, το Diesel Κίνησης σκαρφάλωσε στα 1,796 ευρώ/λίτρο, ενώ το υγραέριο στα 0,876.

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Ανάπτυξης, η ακριβότερη βενζίνη πωλείται στα Δωδεκάνησα, όπου η μέση τιμή της κινείται στα 2,167 ευρώ/λίτρο.

 

Στον αντίποδα, η φθηνότερη βενζίνη αυτή τη χρονική περίοδο έχουν η Αττική και η Θεσσαλονίκη με 1,971 ευρώ/λίτρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ