Επεισοδιακό «διαζύγιο» Μπογδάνου με Λατινοπούλου - Ανακοινώσεις και μπηχτές

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ανακοίνωσε τη συνεργασία του με το κόμμα του Πρόδρομου Εμφιετζόγλου και προχώρησε στη διαγραφή της Αφροδίτης Λατινοπούλου, καθώς διαφώνησε με την απόφασή του.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α., ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος αναλαμβάνει τα καθήκοντα του αντιπροέδρου του κοινού σχήματος, ενώ οι αξιωματούχοι του κόμματός του, εντάσσονται στον κοινό μηχανισμό και άπαντες οι υποψήφιοί της στο κοινό ψηφοδέλτιο.

 

Η κίνηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση της Αφροδίτης Λατινοπούλου, η οποία σε ανάρτησή της στο Instagram κάνει λόγο για ξεπούλημα του κόμματος ΠΑΤΡΙ.Δ.Α. και κατηγόρησε τον Μπογδάνο ότι έχει αλλάξει 32 κόμματα και θέσεις.

 

Η ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

 

«Η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ κατόπιν συνεδρίασης του Πολιτικού Συμβουλίου της, με κύριο θέμα την κοινή κάθοδο των πατριωτικών δυνάμεων στις εκλογές, αποφάσισε σήμερα την αποδοχή της πρότασης της ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ-Πρόδρομος Εμφιετζόγλου για συνεργασία στις επόμενες εκλογές, με ψήφους 9-1 και την κα Λατινοπούλου να μειοψηφεί.

 

Η κα Λατινοπούλου με τη στάση της έδειξε πως δεν αποδέχεται τη δημοκρατική λειτουργία και τις διαδικασίες που ορίζονται από το καταστατικό του κόμματος και ως εκ τούτου διεγράφη από την ΠΑΤΡΙ.Δ.Α.

 

Η Πατριωτική Δύναμη Αλλαγής, έπειτα από τη συμπόρευσή της με την Πατριωτική Ένωση, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ένωσης του πατριωτικού χώρου και αντίθεσης στην πολυδιάσπαση που επιδιώκεται από όλους εκείνους που εξυπηρετούν φιλοκυβερνητικές πολιτικές».

 

 

 

Η «καυστική» ανάρτηση Λατινοπούλου για Μπογδάνο

 

Λίγo μετά την ανακοίνωση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου η Αφροδίτη Λατινοπούλου με ανάρτησή της στο Instagram χρησιμοποιώντας σκληρή γλώσσα τον διέψευσε, λέγοντας πως υπήρξε απόφαση του συμβουλίου, αλλά ένα κακοστημένο σόου 20 φίλων του. Ακόμη, τον κατηγορεί πως πήγε εκεί που έβριζε, και το έκανε για καθαρά βιοποριστικούς λόγους καταλήγοντας πως «έχεις αλλάξει 32 θέσεις, το ότι το έκανες μια ακόμη φορά δεν εκπλήσσει κανέναν».

 

latinopoulous.jpg

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ