Eurovision 2021 Τελικός: Αυτός είναι ο Ιταλός νικητής που ξεσήκωσε την Ευρώπη

Eurovision 2021 Τελικός: Ο Ιταλός ροκάς που τράβηξε την προσοχή και κατάφερε με τους Måneskin να κατακτήσουν τον 65ο διαγωνισμό της Eurovision

 

Από την πρώτη στιγμή της υποψηφιότητάς τους, οι Måneskin τράβηξαν τα βλέμματα με την εμφάνισή τους αλλά και με το τραγούδι τους και πήραν το μεγάλο τίτλο του φαβορί της Eurovision 2021.

 

Αυτός ο τίτλος επιβεβαιώθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη σκηνή του Ahoy Arena του Ρότερνταμ και το «Zitti e buoni» κατάφερε να κερδίσει 524 βαθμούς και να αναδειχθεί πρώτο ανάμεσα στα 26 τραγούδια που συμμετείχαν στον τελικό του ευρωπαϊκού μουσικού διαγωνισμού.

 

Εκείνος που τράβηξε τα βλέμματα και έγινε το πρόσωπο που σχολιάστηκε όσο λίγα στα social media, ήταν ο frontman της ιταλικής μπάντας Damiano David!

 

Τα μέλη των Måneskin (Damiano, Victoria, Thomas και Ethan) γνωρίζονται από το γυμνάσιο και ίδρυσαν την μπάντα το 2015. Το όνομά του συγκροτήματος σημαίνει «σεληνόφως» στα δανέζικα και δόθηκε προς τιμήν της χώρας όπου κατάγεται ο μπασίστας τους.

 

 

Ο Damiano David


Ο Damiano David όμως είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής αυτής της μπάντας. Ο 22χρονος Ιταλός θεωρείται sex symbol στη γειτονική μας χώρα, ωστόσο ο ροκάς που έκανε την Ευρώπη να παραμιλά έχει δώσει ήδη την καρδιά του

 

Ο frontman των Måneskin αρραβωνιάστηκε μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης με την γνωστή Ιταλίδα influencer και μοντέλο, Giorgia Soleri.

 

 

Η σύντροφος του Damiano, Giorgia Soleri


 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ