Έξαλλος ο Π. Καμμένος ζήτησε την παραδειγματική τιμωρία των οπλιτών που βασάνισαν το τετράποδο! (VIDEO)

Την παραδειγματική τιμωρία των δυο οπλιτών που βασάνισαν και πέταξαν σε γκρεμό το άτυχο τετράποδο, ζήτησε έξαλλος, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος.

 

Ήδη πάντως από πλευράς ΓΕΣ, έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ταυτοποίησης τόσο των δυο οπλιτών που εμφανίζονται στο βίντεο να πετούν πάνω από την περίφραξη το βασανισμένο τετράποδο, όσο και εκείνου που μαγνητοσκοπούσε την αποτρόπαια πράξη τους. Καλά ενημερωμένες πηγές ενημέρωσης ανέφεραν ότι πρόκειται για στρατεύσιμους που απολύθηκαν από μονάδα της Ηπείρου, όπου υπηρετούσαν τη θητεία τους.

 

Η υπόθεση προκάλεσε την οργή του υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνου Καμμένου. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ, ο κ. Καμμένος ζήτησε από το Γενικό Επιτελείο Στρατού την άμεση, ενδελεχή και σε βάθος εξέταση του περιστατικού κακοποίησης ζώου σε στρατιωτικό χώρο, έτσι ώστε να αποδοθούν ευθύνες και να επιβληθούν οι αυστηρότερες προβλεπόμενες ποινές.

 

Η ανακοίνωση του υπουργείου Εθνικής Άμυνας είναι η ακόλουθη:

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος ζήτησε από το Γενικό Επιτελείο Στρατού την άμεση, ενδελεχή και σε βάθος εξέταση του περιστατικού κακοποίησης ζώου σε στρατιωτικό χώρο, έτσι ώστε να αποδοθούν ευθύνες και να επιβληθούν οι αυστηρότερες προβλεπόμενες ποινές.

 

Δείτε το video του βασανισμού:

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ