Μεγάλη είναι η κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς που ξέσπασε πριν λίγο σττην διασταύρωση ανάμεσα σε Λίμνη Ηραίου και Σκάλωμα Λουτρακίου.
Στο σημείο έχουν σπεύσει οχήματα του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Περαχώρας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου, καθώς και εθελοντικές ομάδες.
Ειδικότερα, για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 56 πυροσβέστες με 17 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ από αέρος συνδράμουν ένα πυροσβεστικό ελικόπτερο και πέντε αεροσκάφη, πραγματοποιώντας συνεχείς ρίψεις νερού προκειμένου να περιορίσουν τη δυναμική της φωτιάς προτού απειλήσει άμεσα σπίτια.
#Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Περαχώρα Κορινθίας. Κινητοποιήθηκαν 56 #πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων της 9ης ΕΜΟΔΕ, εθελοντές, 17 οχήματα, 5 Α/Φ και 1 Ε/Π.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 8, 2026










