ΗΠΑ: Μητέρα σκότωσε το μωρό της με το μητρικό της γάλα

Μια 30χρονη γυναίκα εθισμένη στα παυσίπονα κατηγορείται ότι σκότωσε το μόλις 11 εβδομάδων μωρό της με θανατηφόρο μείγμα φαρμάκων στο μητρικό γάλα.

 

 

Η Samantha Jones αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας με θύμα το ίδιο της το παιδί. Μια αυτοψία διαπίστωσε ότι το μωρό πέθανε από ένα συνδυασμό μεθαδόνης, αμφεταμίνης και μεθαμφεταμίνης που υπήρχαν στο μητρικό γάλα,  δήλωσε το Γραφείο Εισαγγελέα του Bucks County.

 

 

Σύμφωνα με ένορκη δήλωση της μητέρας στην αστυνομία, η ίδια ισχυρίστηκε ότι ήταν πολύ κουρασμένη για να ταΐσει το μωρό με μπιμπερό, στις 3 το πρωί και προτίμησε να το θηλάσει με φόρμουλα θηλασμού. Λίγες ώρες αργότερα, ξαφνικά το μωρό ήταν χλωμό και έτρεχε αίμα από την μύτη του.

 

 

Η μητέρα κάλεσε την άμεση δράση και τις πρώτες βοήθειες. Η αστυνομία έφτασε στο σπίτι της στη Νέα Βρετανία, αλλά δυστυχώς η καρδιά του μωρού σταμάτησε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο.

 

 

Η Jones δήλωσε στην αστυνομία ότι είχε συνταγογράφηση από γιατρό με μεθαδόνη εξαιτίας ενός εθισμού στα παυσίπονα, την οποία τηρούσε κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και ότι την έλαβε κατά τη στιγμή του θανάτου του μωρού.

 

 

Η εγγύησή της έχει οριστεί στα 3 εκατομμύρια δολάρια . Μια προκαταρκτική ακρόαση έχει προγραμματιστεί για τις 23 Ιουλίου. 

 

 

Πηγή: huffingtonpost.gr (Σύμφωνα με πληροφορίες από Washington Post, CBS)