ΚΙΝΑΛ Πελοποννήσου: ”Όσα μέλη δεν στηρίξουν τους συνδυασμούς μας αυτοδιαγράφονται”

Υλοποιώντας την αρχική του απόφαση για στήριξη δικών του υποψηφίων στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Μαΐου του 2019, το Κίνημα Αλλαγής προχώρησε σε κλειστή Περιφερειακή Σύσκεψη στελεχών του στην Τρίπολη και συγκεκριμένα στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, για να δώσει στηρίξεις σε Περιφέρεια Πελοποννήσου κατά πρώτο λόγο αλλά και σε δήμους κατά δεύτερο λόγο.

 

 

Στη σύσκεψη μεταξύ άλλων παρευρέθηκαν οι βουλευτές Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και Θεόδωρος Παπαθεοδώρου, ο Χρήστος Πολυζωγόπουλος, μέλος της ΕΓ του ΚΙΝΑΛ και ένας εκ των υπευθύνων για τα ψηφοδέλτια του κόμματος στις εκλογές, καθώς και μέλη του Κινήματος από όλη την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

 

 

Παρών ήταν και ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, ο οποίος σύμφωνα με όσα είπε ο κ.Πολυζωγόπουλος στις αποκλειστικές δηλώσεις του στην Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης 91,5, θα είναι ο υποψήφιος που θα στηρίξει το Κίνημα στο Δήμο Τρίπολης.

 

 

Επίσης παρών ήταν και ο Δημοτικός Σύμβουλος Βόρειας Κυνουρίας Μανώλης Σκαντζός, ο οποίος ανήκει στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας αλλά φέρεται ως ένας εκ των υποψηφίων που θα συμπορευτεί με τον κ.Μπουντρούκα για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

 

 

Ο κ.Πολυζωγόπουλος ξεκαθάρισε ότι το ΚΙΝΑΛ στηρίζει Γιάννη Μπουντρούκα, έναν άνθρωπο της παραγωγής και επιτυχημένο στο χώρο του, για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

 

 

Επίσης σημείωσε πως τα μέλη του Κινήματος που δεν θα συμπορευτούν μαζί του αλλά θα επιλέξουν άλλους συνδυασμούς δεν θα είναι μέλη πια του Κινήματος αλλά στην ουσία αυτοδιαγράφονται, γιατί δεν μπορεί να παραμένουν μέλη και να μην στηρίζουν τις επιλογές του κόμματος.

 

 

Ο κ.Πολυζωγόπουλος ανέφερε πως στόχος είναι ο κ.Μπουντρούκας να περάσει στο δεύτερο γύρο και να κερδίσει στην συνέχεια την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

 

 

Ερωτώμενος για τους δήμους, σημείωσε πως θα στηριχθούν οι εν ενεργεία δήμαρχοι που ανήκουν στο χώρο και είναι επιτυχημένοι στο έργο τους. Τέλος σχολιάζοντας την απλή αναλογική επεσήμανε πως θα πρέπει να γίνουν αλλαγές.

 

 

Η Πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά δεν παρευρέθηκε στην Περιφερειακή Σύσκεψη αλλά ήρθε στην Τρίπολη για την ομιλία προς φίλους και μέλη του κόμματος και την επίσημη ανακοίνωση του κ.Μπουντρούκα.

 

 

Η δήλωση του κ. Πολυζωγόπουλου έγινε αποκλειστικά στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης και στο www.drt915.gr.

 

Πηγή: protinewskorinthias.gr

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ