Μπάκιγχαμ: Άλογο της βασιλικής φρουράς δάγκωσε την κοτσίδα τουρίστριας

Μία τουρίστρια που επιθυμούσε να φωτογραφηθεί δίπλα σε ένα από τα άλογα της βασιλικής φρουράς έξω από το παλάτι του Μπάκιγχαμ ήρθε αντιμέτωπη με ένα απροσδόκητο γεγονός.

 

Όπως φαίνεται σε βίντεο, το άλογο άρπαξε την κοτσίδα της ανυποψίαστης γυναίκας η οποία τρόμαξε από την κίνηση αυτή του ζώου.

 

Όπως, όμως, φαίνεται επίσης στο βίντεο, στο σημείο υπάρχει πινακίδα στην οποία αναφέρεται προειδοποίηση ότι τα άλογα της βασιλικής φρουράς «μπορεί να κλωτσήσουν ή να δαγκώσουν».

 

Το ίδιο άλογο εμφανίζεται να έχει πρωταγωνιστήσει σε δεύτερο περιστατικό με τουρίστα τον οποίο χτύπησε στο κεφάλι. Στο βίντεο που έχει καταγραφεί η στιγμή αυτή φαίνεται ότι το άλογο είναι διαρκώς ανήσυχο όταν το πλησιάζουν τουρίστες για να φωτογραφηθούν στο πλευρό του.

 

Το περιστατικό αυτό υπενθύμισε ότι η παρουσία δίπλα στα μέλη της βασιλικής φρουράς στο Μπάκιγχαμ πρέπει να γίνεται ακολουθώντας τους κανόνες καθώς τα μέλη της φρουράς στην Αγγλία δεν πρέπει να μιλάνε ή να χαμογελάνε όταν είναι εν υπηρεσία, έχουν, όμως, το δικαίωμα να απευθυνθούν σε όσους τους ενοχλήσουν.

 

Βρετανία: Άλογο της βασιλικής φρουράς δάγκωσε την κοτσίδα τουρίστριας (VIDEO)