Παραλίγο σοβαρό τροχαίο για πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ - Τους καταδίωξαν παπαράτσι

Ο πρίγκιπας Χάρι, η σύζυγός του Μέγκαν Μαρκλ και η μητέρα της Ντάρια ενεπλάκησαν σε μια «παραλίγο καταστροφική» καταδίωξη με αυτοκίνητο αφού τους ακολούθησαν παπαράτσι, σύμφωνα με τον εκπρόσωπό τους.

 

Το περιστατικό συνέβη αφού η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι είχαν παραστεί σε τελετή απονομής βραβείων στη Νέα Υόρκη το βράδυ της Τρίτης.

 

«Αυτή η ανελέητη καταδίωξη, που διήρκεσε πάνω από δύο ώρες, είχε ως αποτέλεσμα πολλαπλές παρ' ολίγον συγκρούσεις με άλλους οδηγούς στην στο δρόμο, πεζούς και δύο αστυνομικούς του NYPD (New York Police Department)», ανέφερε ο εκπρόσωπος, σύμφωνα με το Sky News.

 

 

Η καταγγελία θυμίζει τον τρόπο που σκοτώθηκε η μητέρα του Χάρι, πριγκίπισσα Νταϊάνα μετά από καταδίωξη από παπαράτσι στη Γαλλία.

 

Το περιστατικό συνέβη αφού η Μέγκαν και ο Χάρι είχαν παρευρεθεί σε τελετή απονομής βραβείων στη Νέα Υόρκη την Τρίτη, στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά τη στέψη του βασιλιά Καρόλου στο Λονδίνο.

 

Η Δούκισσα του Σάσεξ έλαβε το βραβείο Woman of Vision στην τελετή στη Νέα Υόρκη, καθώς ενθάρρυνε τις γυναίκες να αγωνιστούν για την ισότητα καθώς αποδέχτηκε το βραβείο στο ετήσιο gala του Foundation for Women.

 

«Ποτέ δεν είναι αργά για να ξεκινήσεις», είπε στην εκδήλωση στη Νέα Υόρκη. «Μπορείς να είσαι ο οραματιστής της ίδιας σου της ζωής... Υπάρχει ακόμα τόση δουλειά να γίνει».

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ