Παραλήρημα Σώρρα από τις φυλακές Κορυδαλλού: Θα βγω Πρωθυπουργός και ας είμαι και στο Γκουαντάναμο

Ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος διανύει την 32η μέρα εγκλεισμού του στις φυλακές Κορυδαλλού, αρνείται τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζει και μιλάει για την επόμενη ημέρα του κόμματος των «Ελλήνων Συνέλευσις», αλλά και για τα μελλοντικά του σχέδια.

 

Με συνέντευξή του στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής» ο Αρτέμης Σώρρας κάνει λόγο για πολιτική δίωξη επειδή έχει το… 42% της Ελλάδος. ''Μα με έπιασαν και ποτέ νομίζετε; Αν ήθελα δεν θα με έβρισκαν… Κάθισα να συλληφθώ για να δοθεί ένα τέλος, να δούμε τι θέλουν. Αυτό που έγινε, έγινε στρατηγικά για να τελειώσει ένα μεγάλο μένος που έχει για μένα το παρακράτος'', ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αρτέμης Σώρρας για τη σύλληψή του.

 

''Με συνέλαβαν για να βγει ωραία στα κανάλια. Σας αρέσει; Και εμένα μου αρέσει, διαφήμιση μου κάνετε. Αφού σκέφτομαι να δραπετεύω για να ξαναβγείτε οι δημοσιογράφοι στα κανάλια και να έχετε δουλειά. Το θέλετε; Σας αρέσει;'', πρόσθεσε ο Σώρρας.

 

Αναφερόμενος στα ποσοστά και το μέλλον του κόμματός του, είπε: ''Γίνεται πλάκα μέσω των καναλιών για να πέσουν τα ποσοστά μου. Ενημερώνω όλους ότι τα ποσοστά μου ανεβαίνουν και θα ανέβουν έως το τέλος'' και χαρακτήρισε ως ''καθαρή πολιτική δίωξη'' -διότι όπως είπε - ''έχω το 42% της Ελλάδος''. 

 

"Η επόμενη κυβέρνηση είναι η Ελλήνων Συνέλευσις και θα το καταλάβουν όλοι στερεοφωνικά για ό,τι έχουν κάνει… Η Ένωση των Ελλήνων θα φέρει τέλος στη δυναστεία'', πρόσθεσε. 

 

"Θα πάρω την Ελλάδα και θα λιώσω όλα αυτά τα ζαβά. Καθίστε να βγω Πρωθυπουργός και θα δείτε τι θα γίνει. Θα ηγούμαι του φορέα του ελληνικού έθνους. Δεν χρειάζεται να συμμετέχω εγώ στις εκλογές, θα βγουν οι βουλευτές μου, που θα είναι παντού και εγώ θα είμαι ο πρόεδρος. Δεν πάει να είμαι και στο Γκουαντάναμο, στη φυλακή, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα'', δήλωσε ο Αρτέμης Σώρρας.

 

 

press-gr.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ