Πρωτοφανής σε σκληρότητα δήλωση του Πάνου Καμμένου μετά τη στρατιωτική παρέλαση της Αθήνας (VIDEO)

Ολοκληρώθηκε μόλις τώρα (12:20 της 25ης Μαρτίου 2018) η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση και στην Αθήνα. Ο υποστράτηγος Λαλούσης ανακοίνωσε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο «το πέρας της παρελάσεως».

 

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Δημοκρατίας πλησίασε για να χαιρετήσει, μαζί την πολιτική ηγεσία της χώρας, τους αναπήρους πολέμου και τον κόσμο που είχε συγκεντρωθεί και παρακολούθησε την εφετινή παρέλαση.

 

«Η Εθνεγερσία της 25ης Μαρτίου 1821 είναι η στιγμή της γέννησης του νεότερο Ελληνικού Κράτους, μέσα από μια έκρηξη ελευθερίας. Είμαστε λαός της ειρήνης, της φιλίας και της Δημοκρατίας, που προϋποθέτουν όμως, τον Σεβασμό στο Διεθνές Δίκαιο. Είμαστε έτοιμοι να προφυλάξουμε την ελευθερία και τις αξίες μας», σημείωσε, μεταξύ άλλων, αμέσως μετά ο Προκόπης Παυλόπουλος, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στις πολεμικές ιαχές του Ταγίπ Ερντογάν.

 

Ακόμη πιο σκληρός (πρωτοφανής για πολιτικό) ήταν στο δικό του χαιρετισμό ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος. «Όποιος οραματίζεται μεγάλες Οθωμανικές Αυτοκρατορίες θα πρέπει να θυμάται το 1821. Όποιος αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία θα τον συντρίψουμε», ενώ στη συνέχεια απηύθυνε έκκληση προς τους συμμάχους της χώρας να πιέσουν την Τουρκία για την απελευθέρωση των δυο Ελλήνων στρατιωτικών, που παραμένουν φυλακισμένοι στην Ανδριανούπολη.

 

Παρών στη μεγάλη στρατιωτική παρέλαση της Αθήνας, για την εφετινή επέτειο της 25ης Μαρτίου ήταν και ο υπουργός Άμυνας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

 

Δείτε τη δήλωση του υπουργού Εθνικής Άμυνας:

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ