Σάλος με τους «εξωγήινους 3 μέτρων» που απαθανάτισαν πεζοπόροι: «Δεν είμαστε οι μόνοι στο σύμπαν» (vid)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν πλάνα από λόφους στη Βραζιλία που τραβήχτηκαν από πεζοπόρους. Σε αυτά φαίνονται περίεργες φιγούρες, με τους πεζοπόρους που τράβηξαν τις εικόνες να μιλούν για εξωγήινους τριών μέτρων.

 

Οι μυστηριώδεις φιγούρες στέκονται στην κορυφή ενός λόφου και κουνάνε τα χέρια τους. Ωστόσο, το βίντεο συνοδεύεται από μια μάλλον ρεαλιστική λεζάντα.

 

«Παιδιά αυτά είναι τα πρωτότυπα βίντεο. Στο δεύτερο, στο οποίο η φιγούρα κατεβαίνει το βουνό, μπορείτε να παρατηρήσετε ότι μοιάζει με κανονικό άνθρωπο, λίγο πιο ψηλό από την πλειοψηφία», λέει στη λεζάντα.

 

Παρόλα αυτά τα πλάνα με τους υποτιθέμενους εξωγήινους έχουν γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Είναι πραγματικά μια περίεργη φιγούρα. Οι κινήσεις του βραχίονα είναι περίεργες. Το πιστεύω. Δεν είμαστε οι μόνοι κάτοικοι σε αυτό το σύμπαν», σχολίασε κάποιος, μάλλον ευκολόπιστος.

 

«Βλέποντας προσεκτικά αυτές τις εικόνες, καταλαβαίνει ότι επρόκειτο για κανονικό άνθρωπο. Φαίνεται ότι κρατάει κιάλια ή κάμερα. Έχει ένα μπλουζάκι γύρω από το κεφάλι του», ανέφερε κάποιος άλλος, περισσότερο ρεαλιστής.

 

 

Στο ίδιο μήκος κυμάνθηκε και ένας τρίτος χρήστης στα social media γράφοντας: «Πως γίνονται όλοι αυτοί οι εξωγήινοι να έχουν τόσο κακή ανάλυση στις φωτογραφίες;».

 

Ο πρώην Άγγλος ποδοσφαιριστής, Πίτερ Κράουτς, ο οποίος είναι πανύψηλος σχολίασε αστειευόμενος: «Ήμασταν οικογενειακές διακοπές, σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας».

 

Εν τω μεταξύ η αρχές της πολιτείας Παρανά δείχνουν να το διασκεδάζουν. «Το καλοκαίρι μας είναι βγαλμένο από έναν άλλο κόσμο. Ακόμα και περίεργα όντα έρχονται εδώ για να απολαύσουν τις παραλίες μας», ανάφερε κάποιος αξιωματούχος της πόλης.

 

Οι φήμες περί εξωγήινης επίσκεψης στην περιοχή ενισχύθηκαν όταν η αστυνομία κλήθηκε σε εμπορικό κέντρο επειδή έγινε μεγάλη φασαρία από 50 ανήλικους. Κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να ισχυριστούν ότι η παρουσία της αστυνομία οφείλεται στην εισβολή των εξωγήινων, με τις φήμες αυτές να διαρρέουν στο διαδίκτυο.