Σκάνδαλο στη βασιλική οικογένεια της Ισπανίας (video)

Ξεκάθαρη θέση υπέρ της πρώην Βασίλισσας της Ισπανίας, Σοφίας, έλαβε πριν από μερικές ώρες μέσω Twitter η Μαρί Σαντάλ, πριγκίπισσα της Δανίας και σύζυγος του Παύλου, στην κόντρα πεθεράς-νύφης που φαίνεται να έχει ξεσπάσει στην ισπανική βασιλική οικογένεια.

 

Η πριγκίπισσα, βλέποντας το βίντεο που κάνει σήμερα τον γύρο του διαδικτύου και αποτυπώνει την ένταση ανάμεσα στην νυν Βασίλισσα της Ισπανίας, Λετίθια, και την πεθερά της, την ελληνικής καταγωγής Σοφία, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή της.

 

«Συνέβη πραγματικά αυτό;» διερωτάται αρχικά στο Twitter η Μαρί Σαντάλ, μην μπορώντας να πιστέψει τη συμπεριφορά της Λετίθια απέναντι στην 79χρονη. «Τι γράφει ο ισπανικός Τύπος; Αυτό είναι φρικτό!» συνεχίζει η Δανή πριγκίπισσα και προσθέτει: «Νιώσω τόσο θυμωμένη»!

 

«Καμία γιαγιά δεν αξίζει να της φέρονται με αυτόν τον τρόπο», συμπληρώνει με ένα ακόμη τιτίβισμά της η σύζυγος του Έλληνα Παύλου, ο οποίος είναι εξάδελφος του Βασιλιά Φιλίππου της Ισπανίας.

 

«Ουάου, έδειξε τον πραγματικό της εαυτό», έγραψε ακόμη η Μαρί Σαντάλ, αναφέρόμενη προφανώς στη σύζυγο του Φιλίππου, την 45χρονη Λετίθια.

 

Μάλιστα, για να υπογραμμίσει τα λεγόμενά της, η Σαντάλ δημοσίευσε μια δική της οικογενειακή φωτογραφία με την εξής... σπόντα στη Λετίθια: «Χαρούμενοι παππούδες! Η οικογένεια είναι το παν».

 

 

Το βίντεο που προκάλεσε σάλo

 

Ακόμα και οι γαλαζοαίματες έχουν προβλήματα με τις πεθερές τους, όπως φαίνεται από το βίντεο που κάνει σήμερα τον γύρο των διεθνών ΜΜΕ και καταγράφει μια στιγμή έντασης ανάμεσα στη Βασίλισσα Λετίθια της Ισπανίας και της πεθεράς της, Σοφίας.

 

Το κλιπ που προκάλεσε αίσθηση στα ισπανικά και διεθνή ΜΜΕ τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια των πασχαλινών διακοπών της ισπανικής βασιλικής οικογένειας στη Μαγιόρκα και συγκεκριμένα την Κυριακή του Πάσχα των καθολικών.

 

Η τέως Βασίλισσα Σοφία πόζαρε σαν περήφανη γιαγιά μαζί με τα εγγόνια της, την 12χρονη Λεονόρ και την 10χρονη Σοφία, έξω από τον Καθεδρικό Πάλμα.

 

Ξαφνικά, την ελληνικής καταγωγής γαλαζοαίματη προσέγγισε η νύφη της, Βασίλισσα Λετίθια, και είχαν μια έντονη συνομιλία, κατά την οποία η 45χρονη πρώην παρουσιάστρια της τηλεόρασης προσπάθησε να πιάσει το χέρι της μεγαλύτερης κόρης της, που εκείνη τη στιγμή το κρατούσε η 79χρονη γιαγιά τηw.

 

Το 12χρονο κορίτσι, εμφανώς ενοχλημένο έσπρωξε το χέρι της μαμάς της και εκείνο της γιαγιάς της, ενώ εκείνη τη στιγμή φάνηκε να παρενέβη ο Βασιλιάς Φίλιππος, σύζυγος της Φελίσια, για να ηρεμήσει τα πνεύματα.

 

Η σκηνή χαρακτηρίστηκε «έντονη» και «αμήχανη» από πολλά ισπανικά ΜΜΕ, ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστό ακόμα τι προκάλεσε την αντιπαράθεση.

 

 

Πηγή: protothema.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ