Σοκ στο Βόλο: Παιδί 18 μηνών έπεσε από μπαλκόνι!

Σοκ υπέστησαν τη Δευτέρα οι γονείς ενός 18μηνου παιδιού, όταν αυτό έπεσε από εσωτερικό μπαλκόνι οικίας στον Βόλο, με αποτέλεσμα να υποστεί κακώσεις, μερικές από τις οποίες στο κεφάλι του.

 

Ο μικρός μεταφέρθηκε από τους γονείς του αρχικά στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου κρίθηκε σκόπιμη η μεταφορά του με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία». Το περιστατικό φέρεται να σημειώθηκε τη Δευτέρα το πρωί, όταν μάλλον από αμέλεια και απροσεξία ο μικρός φέρεται να έπεσε από εσωτερικό μπαλκόνι οικίας, από ύψος 2-3 μέτρων…

 

Οι γονείς του έντρομοι τον παρέλαβαν και τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Βόλου, καθώς είχε κακώσεις στο κεφάλι του και συγκεκριμένα στο πίσω μέρος. Οι χειρουργοί του Αχιλλοπούλειου μετά τις σχετικές ακτινοδιαγνωστικές εξετάσεις έκριναν σκόπιμη τη διακομιδή του στην Αθήνα, στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγ. Σοφία», το οποίο διαθέτει τμήμα Χειρουργικής Παίδων.

 

Μάλιστα, η διακομιδή έγινε με το παιδί διασωληνωμένο. Πάντως η πρόγνωση για την εξέλιξη της υγείας του είναι ελπιδοφόρα, σύμφωνα με τους γιατρούς του Νοσοκομείου Βόλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια του μικρού είχε μεταβεί στο Βόλο για το τριήμερο, φιλοξενούμενη σε φιλική τους οικογένεια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ