Τα πάνω-κάτω στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1! Τι αλλάζει στο κανάλι

Οι χαμηλές πτήσεις στην τηλεθέαση του ΑΝΤ1 φέρνουν συνεχείς συσκέψεις με μοναδικό στόχο την άνοδο. Οι αποφάσεις πάρθηκαν και σε περίπου σε ένα μήνα θα τεθούν σε εφαρμογή. 

 

Η μεταγραφή των «Ράδιο Αρβύλα» στο κανάλι του Αμαρουσίου προκαλεί ανατροπές και ανακατατάξεις. Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του θα κάνουν πρεμιέρα τη Δευτέρα 8 Νοεμβρίου και θα προβάλλονται κάθε βράδυ στις 20.00 μέχρι τις 21.15. Θα πάρουν τη θέση της καθημερινής σειράς «Ήλιος» που αναμένεται να μετακινηθεί στις 21.15. Το σήριαλ έχει ήδη αρχίσει να ανεβάζει στροφές τις τελευταίες μέρες και το κανάλι θεωρεί πως θα μπορέσει να σταθεί στον σκληρό ανταγωνισμό απέναντι από τον «Σασμό» του ALPHA με μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης από το «Game of chefs».

 

Όσο για το μαγειρικό ριάλιτι με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, αυτό μεταφέρεται για τις 16.45 το απόγευμα. Στη ζώνη αυτή το κανάλι προβάλλει επαναλήψεις που δεν καταφέρνουν να ξεπερνούν το 5%, με αποτέλεσμα να δημιουργείται μία τεράστια «μαύρη τρύπα» στη ροή της τηλεθέασης για τον ΑΝΤ1. 

 

Αλλαγή ώρας και για τις «Άγριες Μέλισσες», οι οποίες θα ξεκινούν ένα τέταρτο αργότερα, δηλαδή από τις 22.15 μέχρι τις 23.45. 

 

Ανατροπή δεδομένων, λοιπόν, καθώς πρωτιές μπορεί να ανατραπούν και κανάλια που ξεκίνησαν ως αουτσάιντερ να μετατραπούν σε φαβορί...

 

Ρεπορταζ: tv-maniac