Θρίλερ με τον 23χρονο που εξαφανίστηκε από το «Νήσος Ρόδος» - «Μου την έχουν στημένη» (εικόνα)

Συνεχίζονται οι έρευνες του Λιμενικού για τον 23χρονο στρατιώτη που επέβαινε στο πλοίο «Νήσος Ρόδος» αλλά όταν αυτό έφτασε στον Πειραιά αυτός δεν ήταν πουθενά.

 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού, «αμέσως μόλις έγινε γνωστό το περιστατικό στο Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., υπό το συντονισμό του, ξεκίνησαν έρευνες στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή μεταξύ των νήσων Άνδρου, Τήνου, Μυκόνου και Χίου, στις οποίες συμμετείχαν συνολικά οκτώ (08) περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., παραπλέοντα πλοία, ελικόπτερο και αεροσκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Στις έρευνες έλαβαν μέρος και επτά (07) περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ για έλεγχο της ακτογραμμής, με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα»

 

 

 

Νωρίτερα πηγή του Λιμενικού που είχε μιλήσει στο news.gr είχε δηλώσει σχετικά: «Πάντως στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι 100% ότι ο άνθρωπος έχει πέσει στη θάλασσα, γιατί το συμβάν καταγγέλθηκε, όταν το πλοίο είχε ήδη φτάσει στον Πειραιά. Βρέθηκαν στο πλοίο τα προσωπικά του αντικείμενα, αλλά επειδή καταγγέλθηκε αφότου είχε αδειάσει το πλοίο και επειδή δεν μπορούμε να είμαστε 100% σίγουροι αν κατέβηκε ή δεν κατέβηκε για άλλους λόγους, εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε την έρευνα».

 

Σημειώνεται ότι στο a.nikolouli.gr υπογράμμιζεται ότι ο φίλος του 23χρονου με τον οποίο συνταξίδευε ανέφερε ότι ο εξαφανισθείς ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένος τις τελευταίες ημέρες και φοβόταν ότι κάποιοι θα του έκαναν κακό, λέγοντας, μάλιστα, ότι του την έχουν «στημένη».

 

Στο πλοίο βρέθηκαν το σακ βουαγιάζ του με τα προσωπικά του αντικείμενα και το σλίπινγκ μπαγκ που είχε στρώσει για να κοιμηθεί στο εσωτερικό του πλοίου. Δεν βρέθηκαν τα δυο κινητά του τηλέφωνα, η ταυτότητα και η κάρτα τραπέζης.

 

Πληροφορίες: news.gr/anikolouli.gr