Την παραίτησή του στον Πάνο Καμμένο υπέβαλε ο Παναγιώτης Σγουρίδης - Δεν έγινε δεκτή

Αναταράξεις στο εσωτερικό των ΑΝΕΛ προκάλεσαν οι δηλώσεις του Παναγιώτη Σγουρίδη περί θερμού επεισοδίου σε συνδυασμό με την τύχη της συμφωνίας των Πρεσπών.

 

Μετά τις δηλώσεις του αντιπροέδρου των ΑΝΕΛ, ο Πάνος Καμμένος με αναφορά σε «θεωρίες φαντασίας» άδειασε τον Παναγιώτη Σγουρίδη.

 

Λίγη ώρα αργότερα και όπως αποκάλυψε ο ΣΚΑΪ 100,3 ο κ. Σγουρίδης αποκάλυψε ότι μέσω sms που έστειλε στον Πάνο Καμμένο έθεσε την παραίτηση του στη διάθεση του. 

 

Όπως έγινε γνωστό από τον κ. Σγουρίδη, «μετά από μία απάντηση που έδωσα σε ένα υποτιθέμενο σενάριο, για να μη δημιουργήσω προβλήματα στην κυβέρνηση και στον Πάνο Καμμένο, έθεσα την παραίτησή μου από αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, στη διάθεση του προέδρου των ΑΝΕΛ».

 

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν έγινε δεκτή από τον πρόεδρο των ΑΝΕΛ.

 

Το χρονικό

 

Νωρίτερα, και με αναφορά σε θεωρίες φαντασίας περί δήθεν θερμών επεισοδίων που δεν έχουν βάση ο Πάνος Καμμένος, «άδειασε» τον αντιπρόεδρο του κόμματος του.

 

«Οι θεωρίες φαντασίας περί δήθεν θερμών επισοδείων ούτε βάση έχουν ούτε εξυπηρετούν την Ελλάδα . Είμαστε η πιo ασφαλής χώρα της περιοχής που σέβεται το διεθνές δίκαιο και τους κανόνες καλής γειτονίας. Καλή πρωτοχρονιά» γράφει ο Πάνος Καμμένος.

 

 

Η τοποθέτηση του Πάνου Καμμένου ήρθε λίγη ώρα μετά την αίσθηση που προκάλεσαν οι δηλώσεις του αντιπροέδρου των ΑΝΕΛ Παναγιώτη Σγουρίδη, ο οποίος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο η Συμφωνία των Πρεσπών να καθυστερήσει να έρθει προς κύρωση στην ελληνική Βουλή επειδή «μπορεί να συμβούν γεγονότα».

 

Στην ερώτηση «τι θα μπορούσε να συμβεί;» ο κ. Σγουρίδης απάντησε στο ΘΕΜΑ 104,6 : «Ένα θερμό επεισόδιο. Το απεύχομαι αλλά ολα μπορούν να συμβούν» για να προσθέσει ότι «κατηγορηματικά δεν επενδύω σε κάτι τέτοιο».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ