Ζωζώ Σαπουντζάκη: Οι δυο γάμοι, ο μεγάλος έρωτας, η αποβολή και ο νέος σύντροφος

Σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές της συνεντεύξεις η Ζωζώ Σαπουντζάκη είχε πολλά να πει. Η «βασίλισσα της νύχτας», όπως την αποκαλούν, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και ξετύλιξε το κουβάρι της ζωής. Αναφέρθηκε στην λαμπερή της καριέρα, τον Σταύρο Νιάρχο, τον Αριστοτέλη Ωνάση, τους δύο γάμους, τον μεγάλο της έρωτα, το παιδί που έχασε όταν ήταν τεσσάρων μηνών έγκυος, τη φωτιά που κατέστρεψε ολοσχερώς το σπίτι στην Κινέτα αλλά και τον νέο της σύντροφο.

 

 

«Γύρισα στην Ελλάδα για να παντρευτώ τον έρωτά μου, αλλά δεν κατάφερα να πάρει διαζύγιο από την άλλη γυναίκα. Ο πατέρας μου με στήριξε στο θέατρο, η μάνα μου δεν ήθελε να γίνω θεατρίνα. Ο πρώτος μου γάμος ήταν με έναν γιατρό, χωρίσαμε μετά από τρεις μήνες».

 

 

«Όταν έπιασε φωτιά στην Κινέτα έφυγα χωρίς να πάρω τίποτα μαζί μου. Το σπίτι μου κάηκε, σώθηκε μόνο το βεστιάριο που ήταν στο ισόγειο. Ήμουν πάντα σοβαρή στη δουλειά μου και ο κόσμος το εισέπραττε. Έκανα οντισιόν στην Αμερική για πλάκα και τελικά έκλεισα τα μεγαλύτερα συμβόλαια.

 

 

Ο Νιάρχος μου έδινε χρήματα την ώρα που τραγουδούσα. Ο Ωνάσης ήταν μεγάλος γλεντζές, ο Νιάρχος ήταν πάντα μόνος. Μου έχουν κάνει τα περισσότερα δώρα στο θέατρο, χωρίς να μου πιάσουν ούτε το χέρι. Δεν ξέρω αν με ζήλευαν, εγώ ήμουν πάντα πιστή.