Αδιανόητη φρίκη στο Ηράκλειο – Εβγαλαν με μαχαίρι τα μάτια από σκυλάκι – Ανατριχιαστικές περιγραφές

Νέα απίστευτη κτηνωδία αποκαλύφθηκε χθες Πέμπτη το πρωί στην περιοχή του Γαζίου, στο Ηράκλειο, όπου εντοπίστηκε βάρβαρα κακοποιημένο νεαρό κυνηγόσκυλο.

 

Συγκλονίστηκαν

 

Το ζωάκι μεταφέρθηκε σε κτηνιατρείο όπου όσοι το είδαν συγκλονίστηκαν. Ο δράστης του είχε βγάλει και τα δύο μάτια με φρικτό τρόπο.

 

Συγκεκριμένα, όπως εκτιμάται, το άτυχο σκυλάκι έχει χτυπηθεί με τέμνον όργανο (μαχαίρι) και στα δυο μάτια. Στον λαιμό του ήταν ασφυκτικά περασμένο σχοινί με το οποίο πιθανότατα ο δράστης το ακινητοποίησε πριν το χτυπήσει.

 

Οι κόχες του είχαν καλυφθεί από σκουλήκια καθώς υπολογίζεται ότι χτυπήθηκε 24-36 ώρες πριν βρεθεί

 

Η φρικαλέα πράξη έχει προκαλέσει σοκ καθώς ο τρόπος με τον οποίο κακοποιήθηκε το άτυχο σκυλί, παραπέμπει σε άτομο ψυχικά διαταραγμένο και άκρως επικίνδυνο.

 

Το ένα μάτι έχει καταστραφεί ενώ για το δεύτερο που εντοπίστηκε στη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης μέσα στην κόχη, γίνεται προσπάθεια να διατηρηθεί, με την ελπίδα πως όταν υποχωρήσουν τα οιδήματα, το άτυχο σκυλάκι να μπορεί έστω να διακρίνει σκιές.

 

Από την πρώτη στιγμή ενημερώθηκαν οι αστυνομικές αρχές που προσπαθούν να ρίξουν φως στην πρωτοφανή υπόθεση με προσεκτικό και μεθοδικό τρόπο.

 

Περίπου 7 μηνών

 

Το άτυχο σκυλάκι, αρσενικό κυνηγόσκυλο περίπου 7 μηνών εντοπίστηκε στην περιοχή του Γαζίου, στον παράδρομο της Εθνικής οδού, στην οδό Κωνσταντινουπόλεως.

 

«Εχουν ενημερωθεί όλοι οι εθελοντές στην περιοχή και αν χρειαστεί θα ψάξουμε πόρτα – πόρτα για να βρούμε αν κάποιος το είχε δει τις προηγούμενες ημέρες ή παρατήρησε οτιδήποτε που να συνδέεται με την υπόθεση», ανέφερε η αντιδήμαρχος Μαλεβιζίου κα Χρύσα Λυρώνη.

 

«Οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν να εντοπίσουν το σημείο όπου σημειώθηκε το περιστατικό και θα βοηθήσουμε όλοι όσο μπορούμε», πρόσθεσε συγκλονισμένη.

 

Πηγή: neakriti.gr