Αγωγή, Πατμάνογλου, Βακάκης, δυστύχημα, Porsche

Για σήμερα έχει ορισθεί η εκδίκαση της αγωγής Πατμάνογλου κατά Βακάκη

Στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών έχει οριστεί για σήμερα (20/2/2018) η εκδίκαση της αγωγής του Υπάτιου Πατμάνογλου, κατά της οικογένειας Βακάκη και της ασφαλιστικής εταιρείας, που είχε ασφαλίσει τη μοιραία Porsche, για την αποζημίωση λόγω υπαιτιότητας του θανάτου της συζύγου και ανήλικου γιου του πρώτου.

 

Πρόκειται για γνωστή ιστορία που είχε συγκλονίσει όλη την Ελλάδα, πριν από έναν περίπου χρόνο, όταν ο γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo έχασε τον έλεγχο της μαύρης Porsche που οδηγούσε και έπεσε πάνω στο αυτοκίνητο του Υπάτιου Πατμάνογλου, σε χώρο στάθμευσης της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας. Μέσα στο αυτοκίνητο του κ. Πατμάνογλου βρισκόταν η σύζυγός και ο ανήλικος γιος του ζευγαρίου, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους ακαριαία, ενώ στην Porsche του νεαρού Βακάκη επέβαινε και ο φίλος του, Ανδρέας Γεωργακόπουλος, οι οποίοι επίσης έχασαν τη ζωή τους ακαριαία.

 

Την αγωγή κατέθεσε στις αρχές Νοεμβρίου 2017 ο Υπάτιος Πατμάνογλου και για σήμερα είχε ορισθεί η δικάσιμος, ωστόσο είναι ανοικτό το ενδεχόμενο να δοθεί αναβολή της εκδίκασης σε περίπτωση που ένα από τους διαδίκους καταθέσει σχετικό αίτημα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ