ΗΠΑ: Η ξηρασία στη λίμνη Mead αποκάλυψε πτώματα που έριχνε παλιά η μαφία

Η παρατεταμένη ξηρασία που πλήττει τη Νεβάδα είχε σαν αποτέλεσμα να τραβηχτούν τα νερά μιας λίμνης και να βγουν στην επιφάνεια μακάβρια ευρήματα.

 

Η λίμνη Mead στη Νεβάδα σχεδόν 40 χιλιόμετρα από το Λας Βέγκας ήταν πριν από λίγο καιρό ένας ευλογημένος τόπος. Γύρω γύρω από τη λίμνη υπήρχαν δέντρα ενώ στα βαθιά της νερά (που σε κάποια σημεία έφταναν και τα 162 μέτρα), οι άνθρωποι διασκέδαζαν.

 

Άλλοι κολυμπούσαν, άλλοι ψάρευαν και άλλοι έκαναν βαρκάδα. Η λίμνη Mead όμως έκρυβε ένα μακάβριο μυστικό. Ένα μυστικό που χρειάστηκε ο παρατεταμένος καύσωνας να ρίξει τη στάθμη και να αποκαλυφθούν.

 

Στη Νεβάδα λένε ότι ίσως βιώνουν τη χειρότερη ξηρασία της χιλιετίας. Τα νερά της λίμνης έχουν πέσει και σε πολλά σημεία πλέον οι άνθρωποι μπορούν να περπατήσουν χωρίς καν να βρέχονται.

 

Τους «εξαφάνιζε» η μαφία

 

Και όσο πέφτουν τα νερά τόσο αποκαλύπτουν πράγματα. Φαίνεται λοιπόν ότι η βαθιά λίμνη ήταν το αγαπημένο σημείο της μαφίας να ξεφορτώνεται τους ενοχλητικούς. Κυρίως από τα καζίνο του Λας Βέγκας. Βαθιά καθώς ήταν οι μαφιόζοι έριχναν εκεί τα πτώματα ανθρώπων που είχαν εκτελέσει για να χαθούν τα ίχνη τους.

 

Και κάθε τόσο στη ρηχή λίμνη αποκαλύπτονται σοροί, πτώματα σε αποσύνθεση, άνθρωποι μέσα σε βαρέλια και σκελετοί. Τελευταία ανακάλυψη έγινε από δυο αδερφές που έκαναν βαρκάδα σε κάποιο σημείο της λίμνης που είναι ακόμη βαθύ.

 

Εκεί εντόπισαν ανθρώπινα οστά. Το πτώμα δεν έχει αναγνωριστεί, αλλά η αστυνομία του Λας Βέγκας λέει ότι είχε πυροβοληθεί, πιθανότατα μεταξύ των μέσων της δεκαετίας του 1970 και των αρχών της δεκαετίας του 1980, σύμφωνα με τα παπούτσια που βρέθηκαν μαζί του.

«Θα έλεγα ότι υπάρχει πολύ καλή πιθανότητα καθώς πέφτει η στάθμη του νερού να βρούμε επιπλέον ανθρώπινα λείψανα» λένε από την πλευρά τους οι αστυνομικοί που δεν προλαβαίνουν να γράφουν αναφορές και να ταυτίσουν ότι μπορούν με ανθρώπους που είχαν εξαφανιστεί.

 

 

Η λίμνη Mead, είναι τεχνητή και δημιουργήθηκε το 1930 όταν τα νερά από το φράγμα Χούβερ πλημμύρισαν ένα συγκεκριμένο σημείο. Μέχρι πρόσφατα ήταν η λίμνη με τη μεγαλύτερη ποσότητα νερού στις ΗΠΑ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ