Κατερίνα Λέχου: Η εξομολόγηση για τον σύζυγό της. «Για τον Μάνο είναι "ποινικό αδίκημα" το παραμικρό μου ολίσθημα»

Στην εκπομπή της Αθηναϊδας Νέγκα, «Καλύτερα Αργά» μίλησε το βράδυ της Τρίτης 21/5 η Κατερίνα Λέχου. Η ηθοποιός αποκάλυψε ότι σαν άνθρωπος είναι πολύ κλειστή και μελαγχολική, ενώ αναφέρθηκε πως ο σύζυγός της, Μάνος Στρατάκης την έχει αλλάξει αρκετά.

 

«Είμαι μελαγχολική φύση και κλειστή και μου αρέσει να είμαι μόνη μου. Εγώ νιώθω φυσιολογική. Οι άλλοι που είναι συνέχεια χαρούμενοι δεν είναι φυσιολογικοί. Η χαρμολύπη είναι ένα ωραίο συναίσθημα, έχεις μία γλυκιά θλίψη» είπε η Κατερίνα Λέχου.

 

Σχετικά με τον σύζυγό της, Μάνο Στρατάκη ανέφερε: «Και το παραμικρό μου ολίσθημα το θεωρεί ποινικό αδίκημα, αλλά με συγχωρείς, επειδή με αγαπάει. Είναι ποινικό αδίκημα το ότι πχ δεν έβαλα το κρέας από την κατάψυξη». Η Κατερίνα Λέχου σημείωσε: «Σε πάρα πολλά με έχει αλλάξει και τον έχω αλλάξει κι εγώ. Έχω γίνει λιγότερο επικριτική, λιγότερο φωνακλοού, γιατί δεν αντέχει τις φωνές καθόλου και εγώ προέρχομαι από ένα σπίτι που φωνάζαμε. Αυτός δεν αντέχει, μπλοκάρει όλο το σύστημα, έχω χαμηλώσει το volume. Χωράω πιο εύκολα τους ανθρώπους».

 

NDP photo
 

«Λέω την ηλικία μου και φεύγει το βάρος από πάνω μου»

 

 

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στον λόγο που μιλά ανοιχτά για την ηλικία της, την κολλητή που δεν έχει αλλά και τη σχέση με τους γονείς της.

 

«Λέω την ηλικία μου και φεύγει το βάρος από πάνω μου… Τι να κρύψω; Το μόνο κουδούνι που μου χτύπησε ήταν πριν δυο χρόνια, στα 55, που είδα ότι επειδή πλέον κουράζομαι πιο εύκολα, θέλω να κάνω μόνο πράγματα που θέλω πραγματικά. Δεν κάνω καθόλου παρέα με τους ίδιους ανθρώπους. Προχωράμε μέσα στα χρόνια και διαχωρίζονται οι ζωές μας. Σε τέτοιες φάσεις είναι που ως εκ θαύματος μπαίνει κάποιος νέος άνθρωπος στη ζωή μου. Δε θα συναναστρέφομαι με 10 ανθρώπους ταυτόχρονα, αλλά με τέσσερις. Δεν έχω κολλητή φίλη γιατί δε θέλω… Δε μου αρέσουν αυτού του είδους οι εξαρτητικές σχέσεις…

 

Η εξαρτητική σχέση είναι να ζεις μέσα από τη ζωή του άλλου. Εγώ επί πολλά χρόνια αναζητούσα την τρυφερότητα που δεν πήρα από τη μαμά μου, το χάδι. Έμεινα στο πατρικό μου μέχρι τα 35 μου. Έχω πολύ καλές σχέσεις με τους γονείς μου, απλώς κάτι λείπει. Η μητέρα μου δεν ήταν τρυφερή γιατί δεν την είχαν τρυφερέψει και αυτή» αποκάλυψε η Κατερίνα Λέχου.