Το Κολυμβητήριο που ονειρευόντουσαν 50 χρόνια οι Αργείοι, ανοίγει τις πόρτες του για αθλητές και απλούς κολυμβητές

Όταν είπε πως θα το φτιάξει, πολύ λίγοι τον πίστεψαν. Η αντιπολίτευση αρνήθηκε να υπερψηφίσει την κατασκευή του. Αυτοδιοικητικοί και πολιτικοί παράγοντες τον λοιδόρησαν. Αυτός όμως επέμεινε και εφάρμοσε την γνωστή συνταγή Καμπόσου: «Όταν υπόσχομαι κάτι το κάνω».

 

Δημήτρης Καμπόσος. Δήμαρχος Άργους Μυκηνών.

Το Κολυμβητήριο, παραδίδεται στους δημότες τους δήμου Άργους Μυκηνών (και όχι μόνον), από την Δευτέρα 31 Μαΐου 2021, οπότε και θα λειτουργούν οι υπηρεσίες γραμματειακής στήριξης για εγγραφή των ενδιαφερομένων, ενώ την Δευτέρα  7 Ιουνίου 2021, οι πρώτοι κολυμβητές θα βουτήξουν και θα απολαύσουν το νέο στολίδι του δήμου Άργους.

 

Κατασκευασμένο με τις πιο σύγχρονες μεθόδους και υλικά, και πληρωμένο εξ ολοκλήρου από χρήματα των δημοτών (όπως άλλωστε και η Αίθουσα Τέχνης “Μέγας Αλέξανδρος”), σε εποχές μνημονίου και κορωναϊού, έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό αθλητικών και φυσικοθεραπευτικών υποδομών, ικανοποιώντας ένα όνειρο 50 ετών, που κανένας δεν είχε καν σκεφτεί ότι μπορεί να πραγματοποιηθεί.

 

Αναγγέλλοντας την έναρξη λειτουργίας του κλειστού Κολυμβητηρίου (με 6 διαδρομές των 25 μέτρων και δυνατότητα πραγματοποίησης αγώνων), ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών έκανε τις κατωτέρω δηλώσεις:

 

https://www.youtube.com/watch?v=f_wRilLYm6k

 

 

Πηγή: Ακρομόλιο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ