Λαμπροπούλου: “Έκλαιγα από το πρωί ως το βράδυ, στο σπίτι ήμουν σε μαύρη κατάθλιψη”

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου μίλησε στους “Πρωταγωνιστές” για τον ρόλο της Βασιλικής στον “Σασμό” και τις στιγμές που “λύγισε”.

 

Στον κόσμο του “Σασμού” μπήκε η εκπομπή “Πρωταγωνιστές” του Σταύρου Θεοδωράκη, λίγο πριν το επικό φινάλε της σειράς του Alpha.

 

Ο δημοσιογράφος θέλησε να ανακαλύψει το μυστικό, που εδώ και τρία χρόνια καθηλώνει εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές, και έτσι έκανε το τραπέζι στους πρωταγωνιστές της σειράς με γαμοπίλαφο, ντολμαδάκια, τσικουδιές και βέβαια όλα αυτά, με λύρα και λαούτο.

 

Οι ηθοποιοί ξεχώρισαν την αγαπημένη τους μαντινάδα, μίλησαν για τις σκηνές που συγκλόνισαν και αυτούς τους ίδιους, ενώ περιέγραψαν τις αντιδράσεις από τους φαν του “Σασμού”, όταν τους εντοπίζουν σε δρόμους και πλατείες.

 

Μαριλίτα Λαμπροπούλου

 

Τι δήλωσε η Μαριλίτα Λαμπροπούλου

 

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που μίλησαν, ήταν και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, η οποία υποδύεται την Βασιλική: έναν ρόλο που αγαπήθηκε πολύ από το κοινό.

 

Η πρωταγωνίστρια μίλησε στην κάμερα για το πώς αποφάσισε να πει το “ναι” όταν της έγινε πρόταση, για το πώς προσέγγισε τον ρόλο της, αλλά και για τις στιγμές που την έκαναν να “λυγίσει”.

 

“Όταν δέχθηκα την πρόταση από τον Γιάννη Καραγιάννη και από τον Κώστα Κωστόπουλο για τον “Σασμό”, ήταν για έναν ρόλο ο οποίος ακόμα δεν είχε διαγραφεί απόλυτα. Ο ρόλος αυτός, όταν τον πρωτοδιάβασα, έτσι ασαφής όπως ήταν, εμένα με ιντρίγκαρε αμέσως. Έτσι, όχι απλά είπα το “ναι”, αλλά ξεκίνησα να τον “φωτίζω” αυτόν τον ρόλο, να τον ψάχνω μέσα μου και να τον αναπτύσσω εσωτερικά, μέσα από τα λόγια του σεναρίου. Ο ηθοποιός έχει τη δύναμη τα λόγια να τα “φωτίζει” όπως θέλει, με αυτές τις ψυχικές μικροεκφράσεις. Έτσι, ο ρόλος αυτός, τελικά, αγαπήθηκε πάρα πολύ και από μένα και από τον κόσμο” περιέγραψε, αρχικά, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

 

Και σημείωσε: “Το σοκαριστικό βέβαια ήταν όταν, στην αρχή της σεζόν αυτής, έμαθα ότι θα πεθάνει ο γιος μου. Τον οποίο, ως ρόλο, λάτρευα αλλά και τον Γιώργο Αμούτζα τον είχα αγαπήσει πολύ οπότε ήταν διπλό το σοκ. Το κλάμα που έριξα τότε… Η αλήθεια είναι ότι ήταν η μόνη περίοδος, αυτή η εβδομάδα που έκλαιγα από το πρωί ως το βράδυ, που όταν πήγαινα στο σπίτι ήμουν λίγο κουρασμένη – για να το πω ευγενικά! Ήμουν λίγο σε μαύρη κατάθλιψη“.

 

“Ξεπεράστηκε, όμως, γιατί ο ηθοποιός, ακόμα και στον πιο δραματικό ή βαρύ ρόλο, αισθάνεται χαρά επειδή παίζει. Η χαρά της έκφρασης και της τέχνης είναι πιο μεγάλη από τον ρόλο που υποδύεται“, κατέληξε η αγαπημένη ηθοποιός.