Μάλαμας και Παπακωνσταντίνου συζητούν για… τo «μετά» και τον Καρρά: Το επικό βίντεο που κάνει θραύση

Ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και ο Σωκράτης Μάλαμας σε έναν απίθανο διάλογο που θα μπορούσε άνετα να έχει συμβεί

 

Κορυφαίοι μουσικοί, σπουδαίοι άνθρωποι και ένα αχώριστο καλλιτεχνικό δίδυμο ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου και ο Σωκράτης Μάλαμας λίγο πριν τις καλοκαιρινές τους συναυλίες συζητούν και φιλοσοφούν για την επόμενη μέρα.

 

Ένα βίντεο που κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες και κάνει θραύση, υποτίθεται ότι καταγράφει έναν διάλογο μεταξύ Μάλαμα και  Παπακωνσταντίνου στον οποίο οι δύο μουσικοί εξομολογούνται μύχιες σκέψεις τους για την καλλιτεχνική τους πορεία μέχρι τώρα, για τη δημιουργία αλλά και για το «αύριο».

 

Μάλαμας Παπακωνσταντίνου

 

Αφορμή για να φτιαχτεί το συγκεκριμένο βίντεο και να στηθεί ο απολαυστικός διάλογος είναι η απρόσμενη ανακοίνωση από τον Θανάση Παπακωνσταντίνου πως φτάνει στο τέλος της η «Διονυσιακή» περίοδος, προμηνύοντας με αυτόν τον τρόπο πως οι φετινές του συναυλίες θα είναι και οι τελευταίες.

 

Ο Σωκράτης με την κιθάρα αγκαλιά ρωτά τον Θανάση τι θα κάνει τώρα που σταματά τις συναυλίες και ο Παπακωνσταντίνου απαντά πως επιτέλους βρήκε τον καλλιτεχνικό του προορισμό. Θα μετονομαστεί σε «Θανάσιμος» κα θα φτύνει ρίμες για τη φύση και τον θάνατο…

 

Μπόνους η γλυκιά αναφορά στον Βασίλη Καρρά και το φινάλε του βίντεο με τσίπουρα στον αέρα και το εμβληματικό «Σιμούν»!

 

Μάλαμας και Παπακωνσταντίνου λίγο πριν τις συναυλίες – Το επικό βίντεο

 

Η ανακοίνωση του Θανάση Παπακωνσταντίνου για τις τελευταίες συναυλίες:

 

«Μετά από αρκετά χρόνια συναυλιών, φορτισμένα με μια απρόσμενη ανταπόκριση και αγάπη, φτάνει στο τέλος της η «Διονυσιακή» περίοδος*. (Αν και όταν επιστρέψω, το Απολλώνειο στοιχείο θα υπερτερεί).

 

Θα κλείσει πανηγυρικά με λιγοστές εμφανίσεις που θα γίνουν Αθήνα και Θεσσαλονίκη από τα μέσα Μαΐου έως και τα μέσα Ιουνίου, θα έχω, δε, τη χαρά και την τιμή, στην υπάρχουσα ομάδα συνεργατών, να προστεθούν η Βάσω Δημητρίου και ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος -ως μουσικοί- και η Μάρθα Φριντζήλα, ως ερμηνεύτρια.

 

 

Μάλαμας και Παπακωνσταντίνου μαζί στη σκηνή:

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ