Νίκος Χαρδαλιάς: Ξέσπασε η κόρη του Ιωάννα – «Ντροπή να χαίρεστε με τη λύπη, το άγχος και την ανησυχία μας»

Ο Νίκος Χαρδαλιάς παραμένει στο νοσοκομείο μετά το ισχαιμικό επεισόδιο που πέρασε την Δευτέρα και στα social media έχει ξεσπάσει «πόλεμος» ανάμεσα σε αυτούς που εύχονται περαστικά και αυτούς που βγάζουν χολή.

 

Σε έναν χρήστη του διαδικτύου που βρήκε «ευχάριστο νέο» το γεγονός πως ο Νίκος Χαρδαλιάς υπέστη ισχαιμικό καρδιακό επεισόδιο απάντησε η κόρη του, Ιωάννα.

 

Η 20χρονη Ιωάννα Χαρδαλιά απάντησε στον χρήστη με ένα μύνημα που «τσακίζει κόκκαλα» ενώ το υπογράφει ως «η κόρη εκείνου που σας έκανε χαρούμενο σήμερα».

 

Συγκεκριμένα η Ιωάννα Χαρδαλιά απάντησε στον σχολιαστή: «Είναι η πρώτη φορά που απαντάω σε σχόλια αγνώστου που αφορούν τον πατέρα μου. Αλλά θέλω να εκφράσω την ντροπή και τη λύπη που αισθάνομαι εκ μέρους σας. Πέρα από τις απόψεις και τις προτιμήσεις σας, που είναι καθ’όλα σεβαστές, η τουλάχιστον πρέπει να είναι, θεωρώ ειδεχθές και ντροπιστικό να γράφετε τέτοια πράγματα και να χαίρεστε με τη δική μας λύπη, το άγχος και την ανησυχία μιας ολόκληρης οικογένειας.

 

Δεν είναι ευχάριστο λοιπόν και δεν αξίζει σε κανέναν να νοσηλεύεται. Σκεφτείτε πριν μιλήσετε γιατί θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να είναι στη θέση του, στη θέση μας. Με σεβασμό η κόρη εκείνου που σας έκανε τόσο χαρούμενους σήμερα».

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ